داروهایی که سلامتی را لاغر می کنند!
افرادی دل در گرو مهر مردم داشته و فعالیت حرفه ایی خود را در جهت خیر و صلاح و سلامتی و عافیت مراجعین خود قرار دادهاند، همچنین هدف تبلیغ و سودجویی ندارند، تحت هیچ شرایطی بدون در نظر گرفتن سن، جنس، وزن، موقعیتهای فیزیولوژیکی، بیماریهای زمینهای موجود و داروهای مصرفی فعلی، رژیم غذایی یا دارویی را ولو مورد تأیید باشد، تجویز نمیکنند؛ زیرا تداخلات غذا و دارو ممکن است عوارض غیرقابل جبرانی را در درازمدت برای فرد مصرفکننده ایجاد کرده یا عوارض بیماری قبلی را تشدید و یا تظاهرات جدید و خطرناکی را موجب گردد و ضایعات مالی و جانی قابل توجه و غیرقابل جبرانی را فراهم سازد. آیا شما جزو کسانی هستید که قربانی ناآگاهی و سودجویی این افراد یا آن گروه از خدا بیخبر و غیرمتخصص قرارگرفته و راه به جایی نبردهاید؟ اینک جهت تصمیمگیری آگاهانه و پیشگیری از پیشامدهای قابل اجتناب، توجه شما عزیزان را به موارد زیر جلب مینماییم.
کوریون گونادوتروپین هورمون
تزریق روزانه ۱۲۵ واحد از هورمون جفت در کنار استفاده از رژیمهای کم کالری، به تجزیه و مصرف چربیهای ذخیره شده در اندامهای افراد چاق سرعت بخشیده و به موازات آن، عامل کاهش اشتها و میل افراد به غذاخوردن میشود. ولی به علت عوارض ناخواسته و خطرناکی که ممکن است برای افراد به وجود آورد، توصیه نمیگردد. افرادی که از هورمون جفت جهت کاهش وزن استفاده کرده و جان سالم به در بردهاند، در آینده دچار چاقیهای موضعی بسیار شدیدی بهویژه انباشتگی چربی در ناحیه باسن و رانها شدهاند.
اورلیستات(زنیکال)
اورلیستات با نام تجاری زنیکال از جمله داروهای کمک لاغری است که با مهار کردن آنزیم لیپاز که از غده پانکراس یا لوزالمعده ترشح شده و باعث هضم و جذب چربی میشود، از جذب ۳۰ درصد از چربیهای غذای مصرفی جلوگیری کرده و بدینترتیب همراه با رژیم غذایی توصیه شده به روند کاهش وزن سرعت میبخشد و در سال ۴ کیلوگرم بیشتر از مقدار رژیم کاهش وزن بدون دارو میکاهد. جهت سرعت بخشیدن به کاهش وزن، رژیم گیرندگان به موازات تنظیم و تجویز رژیم مناسب، روزانه ۳ عدد کپسول زینکال در صبحانه، ناهار، شام همراه غذای مصرفی که دارای چربی کمی است، توصیه میشود. باید توجه مصرفکنندگان را به این مسأله جلب کرد که کسی که شروع به مصرف این دارو کند، باید کماکان به تداوم مصرف آن ادامه دهد. چون با قطع دارو مجددا انباشتگی چربیها آغاز میشود.
عوارض جانبی این دارو
چربیهای تجزیه و جذب نشده باعث دفع مدفوع پرچرب شده و بوی بسیار زنندهای ایجاد کرده و در ارتباط با مقدار چربی موجود در غذاهای تناول شده احتمال ایجاد سردردهای شدید و دل دردهای طاقتفرسا در ۶ درصد مصرفکنندگان وجود دارد؛ در ضمن به علل اختلال در جذب ویتامینهای محلول در چربی (A.D.E.K) میباید ۲ ساعت بعد از مصرف اورلیستات یا زنیکال نسبت به مصرف مکملهای مولتی ویتامین اقدام شود. این دارو به علت احتمال ایجاد زمینه بروز سرطان سینه که از طرف FDA مطرح گردیده بود، از طرف شرکت سازنده و تولیدکننده، درخواست تأیید دارو پس گرفته شده است.
سیبوترامین
این دارو در آغاز به عنوان یک داروی ضدافسردگی به بازار عرضه شد، ولی به علت کماثر بودن آن در درمان افسردگیها، در حال حاضر به عنوان یک داروی کمک لاغری مصرف میشود که به موازات رژیمهای لاغری توصیه میشود. این دارو، به مقدار ۱۰-۱۵ میلیگرم در روز و در طول ۲۴ هفته، قادر به کاهش وزنی معادل ۴-۵ کیلو بیشتر از مقدار انتظار بارژیم کاهش وزن بدون مصرف داروست.
عوارض جانبی این دارو و توصیههای لازم
در پژوهشهای انجام شده عوارض جانبی مشاهده شده عبارتاند از: خشکی دهان ۱۷ درصد؛ اختلال در خواب و بیخوابی ناخواسته ۵/۸۵ درصد؛ سوزن سوزن شدن بدن در ۱۲ درصد؛ اختلال در ریتم ضربان قلب (آریتمی) ۲ درصد و یبوست در ۱۱ درصد مصرفکنندگان گزارش شده است. مصرف این دارو برای افرادی که دارای حساسیت بوده و یا به بیاشتهایی یا بیشخوریهای عصبی دچار هستند، توصیه نمیشود. در ضمن مصرف این دارو همراه با داروهای کاهشدهنده اشتها، یا داروهای ضدفشارخون، ضدافسردگی، ضدسرفه، داروهای اعصاب، ضد میگرن، آنتیهیستامین، مسکنها و آرامبخشها ممنوع بوده و افرادی که دچار نارسایی قلبی، آریتمی و سابقه سکته قلبی هستند، نباید از این دارو استفاده کنند و در مورد افرادی که دچار بیماری کلیوی یا کبدی شده و یا آب سیاه (glaucoma) و مشکلات غده تیروئید یا سنگ کیسه صفرا دارند، مصرف این دارو میبایستی تحت نظر متخصص و با احتیاط کامل انجام پذیرد این دارو نباید برای افراد زیر ۱۶ سال و بالای ۶۵ سال و در طول بارداری و شیردهی تجویز نمیشود.
دیاتیل پرویپون هیدروکلراید
دی اتیل پرویپون هیدروکلراید و با نام تجاری تنوایت از جمله داروهای کمک لاغری است که نباید بدون تجویز پزشک و متخصص مصرف شود. این دارو میباید نیم تا یک ساعت قبل از غذا و ۴ تا ۶ ساعت قبل از خوابیدن به طور کامل و بدون جویدن و خورد کردن بلعیده شود و نباید مدت مصرف آن بیش از یک تا حداکثر ۳ ماه ادامه داشته باشد.این دارو وقتی مؤثر است که به موازات مصرف آن از رژیمهای کاهش وزن توأم با حرکات بدنی نیز استفاده شود. در صورت داشتن هر یک از اختلالات مثل فشارخون بالا، تیروئید پر کار، آب سیاه، بیماری قند، حاملگی، شیردهی، اعتیاد به الکل، مشکلات قلبی و تصلب شرایین استفاده از این دارو توصیه نمیشود.
عوارض جانبی این دارو
عوارض استفاده از این دارو را به عوارض متعدد خفیف مثل؛ مشکلات بینایی؛ خشکی دهان، بیخوابی، بدخلقی، ناراحتی معده، یبوست، تغییر میل جنسی ذکر کردهاند. عوارض متوسط ناشی از استفاده از این دارو عبارتند از درد قفسهی سینه، مشکلات ادراری، تنفسی و قلبی و عوارض شدید آن نیز عبارتند از: افزایش فشار داخل ریه؛ بیماریهای دریچه قلب؛ ناآرامی یا آشفتگی و لرزش و اضطراب؛ سردرد؛ سرگیجه؛ بیخوابی؛ خشکی دهان؛ اسهال و یا یبوست. در صورتی که شما یکی از افراد مصرفکننده این دارو هستید، به محض بروز یکی از علایم واکنشهای حساسیتی؛ مشکلات تنفسی؛ ورم لبها، زبان و صورت؛ کهیر؛ بینظمی ضربان قلب؛ تهوع و استفراغ و گیجی و منگی، فوراً به توصیهکننده این دارو مراجعه فرمایید.
Zymax
این دارو مانند سایر داروها تا زمانی که مصرف میشود، میتواند روند کاهش وزن را سرعت ببخشد ولی در صورت قطع مصرف دارو، عدم تحرک و عدم استفاده از رژیم کاهش وزن، افزایش وزن آغاز و اثرات دارو خنثی میشود؛ ولی عوارض دارو که عبارت است از عصبیشدن، بیخوابی، پرفشاری خون، سردرد و تپش قلب، ممکن است مدتها باقی بماند. در ضمن افرادی که داروهایی را جهت اختلالات گردش خون مصرف میکنند، یا به بیماریهای غده تیروئید، دیابت و یا مشکلات روحی مبتلا هستند، پیش از مصرف دارو میبایستی با پزشک معالج خود مشورت کنند.
Xenadrime
این دارو از جمله داروهایی است که با افزایش انرژی مصرفی، موجبات تسریع در لاغری را فراهم میآورد. این دارو میباید به صورت ۲ کپسول قبل از صبحانه یا فعالیت ورزشی و دو کپسول دیگر در بعدازظهر با چند لیوان آب میل شود. مصرف این دارو برای خانمهای باردار و شیرده و نیز برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمیشود. در ضمن در گروهی از افراد که تحت درمان پرفشاری خون، بیماری کلیوی، تیروئید، مشکلات روانی، دیابت، افسردگی و بیماریهای عصبی هستند و یا در مردانی که به تورم پروستات دچارند، نباید از این دارو جهت سرعت بخشیدن به کاهش وزن خود استفاده کنند.
دکتر سید ضیاء الدین مظهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی
زیبــا شــو دات کام
با مشاوره پزشک یکدوره کربوبلاکر استفاده کردم .ورزش و رژیم …وزن کم نکردم ولی هرکس منو دید باشگفتی گفت وای چه لاغر شدی؟حالا زخم اثنی عشرگرفتم مشکلات شدید گوارشی .درد سرمعده شدید.مصرف مداوم داروهای معده. هزینه های بالای درمان.تحمل درد. اتلاف وقت در مطبها و داروخانه ها.این بود بهای لاغر شدنم .از گفته و کرده پشیمانم .خاستم زیر ابرو بردارم چشمم کور شد.نعمت سلامتی کیمیاست انرا به هیچ بهایی از دست ندهید که مثل منپشیمانیفای ه ای ندارد….
[پاسخ]
با سلام و تشکر از سایت خوبتون درباره قرص متفورمین و ونوستات و اسلیم کوئیک توضیحاتی بفرماید آیا برای تاثیر دارند و نحوه مصرف آنها برای تاثیر گذاری در لاغری را بفرمایید .
[پاسخ]
با سلام لطفادر مورد قرص ونوستات بیشتر توضیح بدین ممنون
[پاسخ]
سلام بسیار سپاس گذارم برای زحمات بی دریغتون و لطف بی پایان شما.سایت بسیار مفیدی دارید.در صورت امکان درباره قرص متفورمین هم اطلاعات بدید .از جناب دکتر مظهری ممنونم که راهنمایی می کنن.
[پاسخ]
سلام اگه ممکنه درباره قرص کربو هیدرات بلاکر و ونوستات هم توضیح کامل بدید.ممنون
[پاسخ]
به هیچ عنوان مصرف نکنید چون پس از قطع مصرف ورن کم شده دو برابر بر میگردد من خودم استفاده کردم
[پاسخ]
سلام باز هم تشکر از سایت خوبتون . میشه کمی هم در مورد وزن اضافه کردن و چاقی صورت و دست هم توضیحاتیی بدید. ممنون میشم.
من هرروز به سایتتون سر میزنم و از مطالب مفیدش استفاده می کنم .
[پاسخ]
با عرض سلام و تشکر لطفاَ در مورد قرص reductile هم توضیحاتی بدهید
[پاسخ]