انجــمن های زیبـــایی و سلامت
با تنباکو سرطان را درمان کنید !!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجــمن های زیبـــایی و سلامت (http://www.zibasho.com/forum)
+-- انجمن: پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: متفرقه پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=37)
+--- موضوع: با تنباکو سرطان را درمان کنید !!! (/showthread.php?tid=10494)



با تنباکو سرطان را درمان کنید !!! - golbarg17 - 2015/09/05 ساعت 18:54

هرجا حرف از تنباکو در میان باشد ناخودآگاه ذهن ها به سمت و سوی سرطان و عوارض جانبی آن میرود و معمولا بر این باوریم که تنباکو عامل سرطان است. اما به نظر می رسد تحقیقاتی که اخیرا در دانشگاه La Trobe استرالیا انجام گرفته کاملا قوانین بازی را عوض کرده و محققان این دانشگاه کشف کرده اند که می توان از تنباکو برای درمان سرطان استفاده کرد!

البته باید این نکته را به شما یادآوری کنیم پیش از آن که همین الان به سراغ یک پاکت سیگار بروید و تمام آن را دود کنید، بهتر است بدانید منظور محققان گیاه تنباکو به نام Nicotina alata است که ذره ای به تنباکوهای به کار رفته در سیگار ها و تنباکوهایی که برای قلیان مصرف می شود شباهتی ندارد چون آنها تماما عامل سرطان زا هستند.

دانشمندان بعد از تحقیقات زیاد دریافتند که NaD1 ( پروتئین موجود در گیاهان صورتی و سفید ) نه تنها می تواند قارچ ها را از بین ببرد بلکه می تواند سلول های سرطانی را نابود کند.

NaD1 با ساختار گاز انبری خود بر روی سلول های سرطانی رفته و یک محفظه بالون شکل را روی سطح آنها ایجاد می کند تا بتواند باعث منهدم شدن این سلول ها شود. اما نکته ای که باعث می شود این پروتئین تبدیل به درمانی ایده آل گردد این است که وقتی به سلول های آلوده حمله می کند کاری با سلول ها سالم ندارد. براساس گفته های دکتر Mark Hulett مدیر دانشکده Molecular Science، مهمترین مشکلی که در روش ها درمانی فعلی وجود دارد این است که برخلاف پروتئین NaD1 به کلیه سلول های سالم و آلوده حمله می شود.

وی در حالی که نمی توانست خوشحالی خود را از تحقیقات جدید پنهان کند اعلام کرد حقیقتی وجود دارد که مکانیزم دفاعی قدرتمند کشف شده در مقابل سرطان از گل گونه ای از یک گیاه تنباکوی زینتی به دست آمده که حتی اگر در مراحل اولیه باشد باز هم کشف خوبی است.

مانند بسیاری از کشف ها دارویی جدید این پروتئین نیز باید در مراحل آزمایشی و تحقیقات زیادی قرار بگیرد. Hulett معتقد است حداقل باید ۱۰ سال دیگر صبر کنیم تا این دارو از شرایط آزمایشگاهی خارج و آماده عرضه به بیمارستان ها شود.