انجــمن های زیبـــایی و سلامت
جراحی بیماری های نشیمنگاهی را فراموش کنید! /کلینیک نوین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجــمن های زیبـــایی و سلامت (http://www.zibasho.com/forum)
+-- انجمن: پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- انجمن: متفرقه پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=37)
+--- موضوع: جراحی بیماری های نشیمنگاهی را فراموش کنید! /کلینیک نوین (/showthread.php?tid=14201)



جراحی بیماری های نشیمنگاهی را فراموش کنید! /کلینیک نوین - neda.72 - 2019/09/23 ساعت 17:43

احتمالاً شما نیز از دسته افرادی هستید، که تا به حال ناراحتی و مشکلات نشیمنگاهی را تجربه نموده اید. در عصر حاضر بیماری های نشیمنگاهی شیوع و گسترش بالایی پیدا کرده اند که البته با روش های زندگی مدرن امروز دور از انتظار نیست.

به طور کلی می توان گفت سر منشا بیماریهای نشیمنگاهی، مشکلات گوارشی است که این خود از رژیم غذایی و سبک زندگی نادرست نشات می گیرد.

اما با وجود تمامی این تذکر ها در رابطه با سبک زندگی صحیح، امروزه قشر وسیعی از جامعه درگیر این بیماریها شده اند، و البته در کنار مشکلات مربوط به بیماری در انتخاب روش درمان صحیح نیز درگیری ذهنی دارند. بیماریهای نشیمنگاهی دارای چهار گروه اصلی و شایع بیماری ها است که شامل بواسیر، شقاق، فیستول و کیست مویی می شود.

ما در کلینیک نوین با استفاده از جدیدترین روش درمان بیماریهای نشیمنگاهی و با بهره گیری از بهترین تجهیزات پزشکی روز دنیا به درمان این بیماری ها می پردازیم. در ادامه به شما کمک خواهیم نمود، تا بهترین روش درمانی را متناسب با نوع بیماری خود انتخاب نمایید، پس تا انتها همراه ما باشید.


بیماری نشیمنگاهی چیست ؟
منظور از بیماری های نشیمنگاه بیماری هایی است که ناحیه مقعد را درگیر میکنند. بیماری های نشیمنگاهی شامل طیف وسیعی از بیماری می شود که از جمله آنها می توانیم به بواسیر، فیستول، شقاق، کیست مویی، زگیل مقعد، آبسه مقعد و ...اشاره کنیم. هریک از این بیماری ها علائم مختلفی را ایجاد می کنند، و با روش های درمانی متنوعی درمان می شوند، در ادامه به تشریح بیشتر مهمترین بیماری های نشیمنگاهی و روش درمان هریک از آنها می پردازیم.

بواسیر یا هموروئید
بواسیر یا هموروئید، شایع ترین بیماری مقعدی هستند که معمولاً اولین حدس پزشک ابتلا به آن است. علت این امر گسترش این بیماری به خصوص در جوامع پیشرفته است به گونه ای که تخمین زده می شود، از هر دو نفر یک نفر مبتلا به بواسیر با درجات مختلف است. این بیماری موجب گشاد شدن یا همان اتساع عروق در ناحیه مقعد و رکتوم می گردد. بیماری بواسیر حاصل وارد آمدن فشار بیش از اندازه به عروق این ناحیه از بدن است که می تواند در اثر عوامل مختلفی ایجاد شود. این بیماری می تواند عروق داخلی و خارجی را درگیر نماید. در بواسیر نوع داخلی عروق داخل مقعد دچار تورم می شوند، این نوع از بواسیر شامل چهار درجه مختلف است که میزان و شدت بیماری با این درجات تعیین می شود.


علائم و نشانه های هموروئید
از مهمترین علائم بواسیر می توانیم به این موارد اشاره کنیم :

خون در مدفوع : این خون ممکن است بر روی مدفوع، دستمال توالت و یا به صورت خونریزی از مقعد نمایان شود.
زائده های گوشتی : یکی از علائم بواسیر که در درجاتی از آن روی میدهد.
درد مقعد : این درد همراه با نشستن شدت گرفته و ممکن است در تمام طول روز همراه بیمار باشد.
خارش مقعد: التهاب پوست نواحی اطراف مقعد موجب خارش مقعدی می شود.
ترشحات لزج : علت این ترشحات لزج کندی حرکات روده به علت یبوست است.
حس ناکامل بودن دفع : وجود این عروق متورم به فرد حس ناکامل بودن دفع را می دهد.
دلایل ابتلا به بواسیر یا هموروئید
بواسیر ممکن است ناشی از عوامل متعددی ایجاد شود، وجه مشترک همه این عوامل وارد آمدن فشار بیش از اندازه به عروق این ناحیه از بدن است. مهمترین و البته شایع ترین علت بواسیر یبوست مزمن و مداوم است که فشار بسیار زیادی را به عروق وارد می کند. از سایر علل ایجاد بواسیر می توانیم به این موارد اشاره کنیم :

زایمان طبیعی سخت
اسهال و یبوست مزمن
بلند کردن یا جابه جایی اشیاء سنگین
نشستن به مدت طولانی
بارداری و ترشحات هورمون ها
کم تحرکی
سرفه‌های شدید و مکرر
زور زدن برای دفع مدفوع
رابطه جنسی مقعدی
درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر
درمان بواسیر یا هموروئید بستگی به عوامل متعددی دارد، که مهمترین آن درجه و میزان شدت بیماری است. بواسیر اولیه را می توان با درمان های خانگی و دارویی درمان و برطرف نمود. درمان های خانگی بواسیر شامل مصرف خوراکی های سرشار از فیبر، مصرف کافی آب، ورزش، حمام سیتز، مصرف پماد هایی مانند پماد آنتی هموروئید و ....می شود.

با پیشرفته شدن بیماری و شدت یافتن علائم به خصوص زمانی که به درمان بی توجه بوده اید درمان های خانگی و دارویی دیگر پاسخگوی درمان این عارضه نبوده، بلکه ممکن است در رفع موقتی این علائم موثر باشد، ولی درمان قطعی نخواهد بود. برای برطرف نمودن هموروئید های پیشرفته نیاز به انجام روش هایی تهاجمی تر نظیر جراحی، اسکلروتراپی، رابربند و ... است. این روش ها ممکن است درمان قطعی این بیماری نباشند و مشکلات مختلفی از جمله درد شدیدی را به همراه داشته باشند.

در مورد جراحی باید بگوییم از آنجایی که جراحی مشکلات متعدد مربوط به خود را دارد، امروزه به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد.

از دلایل منسوخ شدن روش درمانی جراحی میتوانیم به نیاز به بستری شدن در بیمارستان و تحمل عوارض جراحی مثل به جای ماندن اسکار، تحمل عوارض داروی بیهوشی، درد و خونریزی شدید، قطعی نبودن درمان ونیز طولانی بودن دوره نقاهت پس از عمل جراحی اشاره کنیم. بهترین روش درمانی که تا به امروز برای هموروئید پیشنهاد شده است، لیزر بواسیر می باشد. لیزر نه تنها هیچ یک از عوارض جراحی را به همراه ندارد، بلکه می تواند درمان قطعی این بیماری باشد.

از مزیت های درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

لیزر بدون درد و خونریزی انجام می شود.
لیزر درمان قطعی و بدون بازگشت بواسیر است.
لیزر نیازی به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن دوره نقاهت ندارد.
لیزر بدون عوارض است.
لیزر در کمتر از یک ساعت انجام می شود.
لیزر ریسک ابتلا به سایر عفونت و بیماری ها را ندارد.
لیزر موجب به جای ماندن اسکار بر روی پوست نمی شود.
ادامه در :
فردا نیوز