جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - نسخهی قابل چاپ +- انجــمن های زیبـــایی و سلامت (http://www.zibasho.com/forum) +-- انجمن: پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=6) +--- انجمن: متفرقه پزشکی ، سلامت (/forumdisplay.php?fid=37) +--- موضوع: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات (/showthread.php?tid=3317) |
جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - محسن محمدی - 2014/02/13 ساعت 05:05 سلام مدتی است به دیسک کمر دچار شدم و واقعا دیگه خسته شدم. از کار و زندگی افتادم کسی یه جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات خوب تو تهران میشناسه معرفی کنه ممنون میشم اگه کسی کمک کنه و جواب بده RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - Sonya - 2014/02/15 ساعت 04:06 سلام اقا محسن متاسفانه من که کسی رو سراغ ندارم...ولی میتونم واستون ارزوی سلامتی و بهبودی کنم RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - محسن محمدی - 2014/02/15 ساعت 04:07 ممنونم سونیا خانم شما لطف دارید RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - Sonya - 2014/02/15 ساعت 04:12 ممنون از شما...ولی باز هم به این تاپیک سر بزنید احتمالا بچه ها ندیدنش که جواب ندادن..منم ندیده بودم RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - محسن محمدی - 2014/02/15 ساعت 04:14 حتما ممنونم از لطف شما RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - hamidfara - 2014/02/15 ساعت 04:54 سلام محسن جان منم برات آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی راستش من یه جراح ارتوپد خیلی خوب میشناسم که پسر عموما عمل کرد و الان واقعا پسر عموم راپیه و درد نداره دیگه. بیچاره اصلا نمیتونست راه بره دیگه. اسمش دکتر ریحانی هست. تو اینترنت سایتشم خیلی فعاله و اطلاعات خوبی می تونی پیدا کنی تو سایتش. drreyhani.ir RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - *mana* - 2014/02/15 ساعت 13:08 توی رشت آقای دکتر شاهرخ یوسف زاده عالیه عالیه عالیه. RE: جراح ارتوپد متخصص ستون فقرات - sahar naz - 2014/02/15 ساعت 15:34 دکتر محمد قدسی یکی از دوستامو عمل کرد کارش خیلی خوبه....بیمارستان بهمن و خاتم الانبیا هم عمل میکنه... |