اس ام اس عاشقانه تبریک روز مرد و روز پدر
|
2014/05/03, ساعت 09:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/05/03 ساعت 09:23 ، توسط asal22.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اس ام اس عاشقانه تبریک روز مرد و روز پدر
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ اس ام اس های عاشقانه تبریک روز پدر و روز مرد اس ام اس روز پدر ۹۳ اس ام اس روز مرد ۹۳ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() همسر عزیزم نمی دانم که دانستی دلیل گریه هایم را نمی دانم که حس کردی سکوتم را ولی دانم که می دانی من عاشق بودم و هستم وجود ساده ات بوده که من اینگونه دل بستم عزیزم همیشه عشق من هستی و خواهی بود روز مرد مبارک . ♥♥♥♥♥ . پدرم تو معبد نوازشات سجده های شکرمو جا میارم غربت نگاه بارون زده امو به طلوع دستای تو میسپارم پدرعزیزم روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . همسر مهربانم با وجود تو، مرا به الماس ستارگان نیازی نیست این را به آسمان بگو. تو به قلب من شادی و به جانم روشنایی می بخشی . . . روزت مبارک باد . . . چون سایه ی رب بر سر ما سایه پدر بود برسایه ی رب در صحف همسایه پدر بود ایزد چو بفرمود که او رب صغیر است در دفتر عشق آیه و سرمایه پدر بود پدرم روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . همسفر زندگیم وجود نازنین تو بهانه زیستن است. تو زیباترین حضور عاشقانه در زندگی من هستی عاشقانه و بی نهایت دوستت دارم، بیش از آنچه تصور کنی. روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . صدها شاخه گل مریم تقدیم شما باشد که برای من در جهان بهترین هستید. روز پدر مبارک . . . نقش پدر در دلهاست و دیگری جای او را نمی گیرد، آن که دلها به عشق او زنده است، در دل عاشقان نمی میرد. پدر عزیزم روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . به یمن لطف تو بختم بلند خواهد شد سرم به خاک رهت ارجمند خواهد شد لبی که زمزمه درد می کند شب و روز به یمن روی تو پر نوشخند خواهد شد پدرم روزت مبارک . . . مهربان ترین بابای دنیا صادقانه دوستت داریم و هزاران شاخه گل شقایق تقدیمت می کنیم. اس ام اس روز پدر 93 اس ام اس روز مرد 93 . ♥♥♥♥♥ . همسر خوبم به ذهنم سپرده ام که غیر از تو به کسی فکر نکنم، به چشمانم یاد داده ام که جز تو نبیند و در روز پدر هدیه ام برای تو قلبی است که تا ابد می تپد. . ♥♥♥♥♥ . آدما ممکنه زن باشن ولی زنها ممکن نیست آدم باشن ! بزن دست قشنگرو ! پیشاپیش روز خوردمون ، روز مرد مبارک . ♥♥♥♥♥ . همسر عزیزم یک شاخه گل ، یک دنیا مهربانی ، به تو که هم گلی و هم مهربانی . روز پدر مبارک . ♥♥♥♥♥ . همسر عزیزم با قلبی سرشار از شادی و شور خوشبوترین و لطیف ترین گلهای هستی را، همراه با خوش آهنگترین ترانه گیتی، به مناسبت روز پدر تقدیمت می کنم . ♥♥♥♥♥ . وای روز مادر و روز پدر / جدم از ناراحتی آید به در روز مادر یک النگو می دهم / زن دهد جوراب در روز پدر تازه پول دومی را هم زمن / می ستاند از طریق گل پسر قیمت جوراب من هم لاجرم / از النگو هست قدری بیشتر ! . ♥♥♥♥♥ . ای شبنم عشقت که زیباترین شبنمی بود که روی گلبرگ های قلبم نشست. بدان که تا وقتی شقایق هست دوستت دارم. روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . برای چیدن ستاره های قلبت با سبدی پر از گلهای زیبا می آیم و گل ها را در باغچه دلت می کارم تا بدانی چقدر دوستت دارم . روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . ز گلشن هستی چو خدا دانه ی ما کاشت بر ریشه ی ما آب،پدر مایه پدر بود در باغ وجود آفت و نقصان وملالست در دفع هم آرایه و پیرایه پدر بود پدرم روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . همسر عزیزم از وقتی خانه عشقت پناهگاه خستگی ام شد، اندیشیدم که الهه عشق بهترین را نصیب من کرده است. روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . حرف ” مــــــــــــــــرد ” اومد وسط گفتیم یادت کنیم … ! روزت مبارک ♥♥♥♥♥ ای پدر ای بهترین آهنگ زیبای غزل ای پدر ای سرزمین پای و عشق زحل ای پدر ای مهربان سر افراز زندگی نام جاوید تو ماند بر زمین و زندگی پدرعزیزم روزت مبارک . ♥♥♥♥♥ . پدر جان ، با یک دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می گیرم و پیشانی بر خاک می گذارم و خداوند را شکر می کنم که فرزند انسان بزرگ و وارسته ای چون شما هستم پدر جان عاشقانه دوستت دارم و دستانت را میبوسم . . . . ♥♥♥♥♥ . روز مرد , روز سبیل , روز اشرف مخلوفات بر همه سبیل داران و همینطور بر جامعه ذلیل نساء مبارک باد. باشد که بیش از پیش شاهد آقایی و سروری مردان باشیم ! |
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اس ام اس های تبریک سال نو | Afshin | 1 | 2,771 |
2018/03/10 ساعت 01:24 آخرین ارسال: aboopro |
|
اس ام اس تبریک نیمه شعبان | Afshin | 0 | 2,673 |
2015/06/02 ساعت 01:45 آخرین ارسال: Afshin |
|
اس ام اس ویژه تبریک روز مادر و روز زن | Afshin | 3 | 3,738 |