سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسارت دختر 13 ساله در بدن یک زن 50 ساله!
2014/11/06, ساعت 10:53
ارسال: #1
اسارت دختر 13 ساله در بدن یک زن 50 ساله!
ردپای پیری در صورت این دختر 13 ساله او را شبیه به خانم های 50 ساله کرده! علت این اتفاق نادر را در ادامه همین بخش دنبال کنید. زارا هارتشون اهل شمال کشور انگستان است. او 13 ساله است و با چهره‌ای معصوم در برابر دوربین‌های کنجکاو خبرگزاری‌ها ایستاده است تا از زندگی خودش بگوید.
او از یک بیماری کمیاب ژنتیکی رنج می‌برد که او را سال‌ها پیرتر از سن واقعی‌اش نشان می‌دهد. صورت او در سن 13 سالگی پر از چین و چروک و ردپای پیری است ولی با این حال او می‌گوید:اگرچه ظاهری شبیه افراد مسن دارم ولی از درون احساس جوانی می‌کنم.
پدر و مادر او از کودکی متوجه بیماری او شده بودند و مادرش او را از کودکی از رفتن به مدرسه و حضور در میان هم‌سالانش بازداشت چون اعتقاد داشت که دختر کوچولوی او توانایی تحمل نگاه‌های تحقیرآمیز و حرف‌های توهین‌آمیز دیگران را ندارد.

او خودش می‌گوید هنگامی که برای نخستین بار سوار اتوبوس مدرسه شده، اطرافیان‌اش او را به اسامی تحقیرآمیزی صدا زده‌اند: میمون، مادربزرگ و … این‌ قبیل اتفاق‌ها باعث شد که والدین او بیش از پیش از فرستادن او به مدرسه و حضور در جمع دوستان هم‌سن و سالش امتناع کنند. زارا بیش از همه از نگاه‌های کنجکاو و پچ‌پچ‌های‌شان ناراحت است و می‌گوید درست است که من ظاهری پیرتر از سن‌ام دارم ولی این دلیل نمی‌شود که روحیه وشادی و نشاطی مانند هم‌سن و سالان‌ام نداشته باشم.
مادر “زارا” اکنون 41 ساله است. او نیز از بیماری مانند دخترش، لیپودیستروفی (lipodystrophy) ،رنج می‌برد اما شدت بیماری او بسیار کمتر از شدت بیماری زارا است. او می‌گوید که در لحظه‌های بعد از تولد زارا متوجه شده است که دخترش بیماری اورا به ارث برده و علایم بیماری‌اش را در چهره و بدن دخترش یافته است: “من در آن لحظات از دست خودم بسیار عصبانی بودم که این بیماری را به دخترم منتقل کرده‌ام! به خودم گفتم او حالا مجبور است یک عمر با دردسرهایی که من در طول عمرم کشیده بودم کنار بیاید و بسوزد و بسازد!”.

خدایا منو ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خونه تو نبود..Heart
 سپاس شده توسط sahar naz ، negar din ، مهسا*
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مهریه عجیب برای ازدواج با دختر اوباما Afshin 1 3,032 2015/05/30 ساعت 10:55
آخرین ارسال: ملیکا
  دختر ایرانی، کارآگاه آلمانی + تصاویر Afshin 0 2,409 2015/03/23 ساعت 14:29
آخرین ارسال: Afshin
  تصویر/ خدا کند این دختر بیدار نشود Afshin 0 2,546 2015/03/19 ساعت 18:35
آخرین ارسال: Afshin
  نوزاد بند انگشتی 1 ساله شد! همراه با تصاویر Afshin 3 4,299 2015/01/13 ساعت 12:21
آخرین ارسال: دریاآرام
  مسابقه دختر شایسته جهان اسلام در سال 2014 + عكس Afshin 2 4,181 2014/11/24 ساعت 20:12
آخرین ارسال: نوشین 68
  پسری که یک شبه با دو دختر ازدواج کرد! parisaaaa 5 4,985 2014/11/09 ساعت 12:00
آخرین ارسال: sahar naz
  جنجال ازدواج بازیکن فوتبال با دختر 6 ساله! (عکس) parisaaaa 0 2,837 2014/11/06 ساعت 11:47
آخرین ارسال: parisaaaa
  عکس/ ذبح دختر شش ساله در شهر کویته Afshin 2 3,111 2014/11/02 ساعت 10:14
آخرین ارسال: Sepid
  عروس تقلبی 12 ساله نروژ جنجال ساز شد parisaaaa 0 2,940 2014/10/30 ساعت 13:26
  دختر اتريشي داعش: اينجا همه چيز داريم از سُس کچاپ تا شکلات کره اي parisaaaa 0 2,414 2014/10/30 ساعت 13:11

پرش به انجمن: