پسری که یک شبه با دو دختر ازدواج کرد!
|
2014/11/06, ساعت 10:57
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پسری که یک شبه با دو دختر ازدواج کرد!
به گزارش دردونه عبدالرحمن 22 ساله گفته است همزمان دلبسته این دو دختر شده و به همین دلیل تصمیم گرفت همزمان و در یک مراسم، با هر دو دختر ازدواج کند.
داماد جوان که به همراه پدرش در منطقه بیجی در شمال عراق به کشاورزی مشغول است گفته که با این اقدام می خواسته نشان دهد هیچ یک از دو عروس را بردیگری ترجیح نمی دهد. ![]() این دو عروس یعنی انتظار 17 ساله دختر عمو و سعاد 21 ساله دختر عموی پدر داماد گفته اند که در ابتدا مخالف چنین اقدامی بودند اما پس از رایزنی ها و رفت و آمدها ، موافقت کرده اند. سعاد هم گفته است که در ابتدا از این پیشنهاد شوکه شده است اما داماد او را قانع کرده که هر دو عروس را باهم دوست دارد. هم اکنون هر دو عروس در یک منزل سکونت دارند. خدایا منو ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خونه تو نبود.. ![]() |
|||
|
2014/11/07, ساعت 02:18
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پسری که یک شبه با دو دختر ازدواج کرد!
![]() ![]() ![]() چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد... |
|||
|
2014/11/07, ساعت 12:33
ارسال: #3
|
|||
|
|||
خاک بر سر اون دوتا زن که حاضرن با 1 مرد زندگی کنن
خدایا دلم معجزه میخواهد ! از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش " خدایا دوستت دارم " ، " خدایا شکرت " میان هق هق گریه هایم گم شود .. خدایا دلم معجزه میخواهد معجزه ای بزرگ در حد " خدا بودنت "... خدایای باورم نمیشه این معجزه رو بهم نشون دادی خدایا شکرت دیدی چجوی بغض کرده بودم؟ وای خداجونم دمت گرم اقایی به مولا دوست دارم |
|||
|
2014/11/08, ساعت 13:54
ارسال: #4
|
|||
|
|||
نگو این حرفو وروجک جون ما که نمیدونیم چه شرایطی داشتن اون دختر خانوما هرکسی به فکر شرایط بهتر برای زندگیش هس لابد این ازدواج بهترین شرایط براشون بوده
![]() ![]() |
|||
|
2014/11/08, ساعت 15:42
ارسال: #5
|
|||
|
|||
بنظر منم هیچ زنی از ته دل راضی نیس هوو بشه یا رقیب داشته باشه حتما دیگه شرایط محیط خیلی براشون سخت بوده که دیگه این سختی براشون دربرابر سختی های دیگه چیزی نیس و تحمل میکنن تا سرسامون بگیرن
الله اعلم ![]() ![]() موسی گفت:خدایا کاری کن تا از حرف مردم در امان باشم! خدا فرمود:کاری که برای خود نکردم چگونه برای تو انجام دهم؟! |
|||
|
2014/11/09, ساعت 12:00
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ما آدما با تفکرات و اعتقادات جامعه اطرافمون زندگی میکنیم... هنجار جامعه خود به خود یه اعتقاد میشه برامون چون از بدو تولد همراهمون بوده...حتما تو اطراف اینا هم حقوق زن این حد و حدود رو داره و به هوو داشتن قانع هستن....
هنوز هم تو شهرای کوچیک ایران که بافت سنتی دارن با قصه چند همسری مردا روبرو هستیم و میبینیم که همه زناشون هم راضین.... خداوندا ؛ آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم. و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم... |
|||
|
|