پیامک تنها ماندن
|
2014/12/05, ساعت 04:37
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پیامک تنها ماندن
کـاش به خودمان قــول بدهیــم
وقتی عاشق شویــم که ” آماده ایم “ نــه وقتی کــه ” تنهــائیـم” . . . تنهایى راه رفتن سخت نیست … ! ولى وقتى ما این همه راهو با هم رفتیم ، تنهایى برگشتن خیلى سخته … . . . از تنهایی بمیـــر ولــی زاپاس عشق کسی نشــو . . . . . . از زیـر سنـگ هم کـه شده پـیدایم کـُن مـدت هاست که تـنهـایی هـای مـرا دست هـای جـستجوگـری لـمس نکـرده انـد . . . حوالیِ خاکستری رویاهایم نخواب؛ رنگ می گیرد تنهایی ات! . . . خسته از تمام جهان به خـــــــانه برمی گردی در را که باز می کنی چراغ را که خودت روشن می کنی یعنی تـنـهــــــــــایی… . . . ایـــــنـجــا ، همــه تــــــنهـان ! امّـــا خــــیـلــیـا هــــنـوز گــَـرمـَن ! مـــتـوجـّـه نــــشـدن ! . . . تــــنهـایـــی ام ، فــــقـط ادّعــــا دارد ! بــا ایــنهـمه بـــزرگـی اش .. جــــای ِ خــــالــی ات را .. پُـــــر نــــمی کـــــــنــــد ! . . . دکتر پای نسخه ام بنویس “ممنوع ملاقات” بگذار تنهاییم دلیل پزشکی داشته باشد . . . . . . تنهایی آدم ها به عمق دریاست ولی پر کردنش با یک لیوان محبت کافیه . . . . . . ایستـاده .. و .. لبخــــند زنـــان ! پـایـش را .. رویِ گلـویـــم فـشار میـدهـد .. تنــــهـایـی ! . . . وقتی که تنهام ، بالاتر و بهتر میتونم پرواز کنم چون نه نگران جا موندنم و نه نگران جا گذاشتن … . . . تنهایی فقط تنبیهی است برای روزهای دوست داشتن او ! . . . اس ام اس همه برگهایِ تقویم را به دنبالِ تو شمردهام برگهایِ سیب برگهایِ انگور پاییز اما فصلِ خرمالوست فصلِ گسِ تنهایی . . . تنهایی ترانه ای ست که گنجشگها می خوانند جیک جیک جیک و کلاغها می خوانند قار قار قار آدمها را نمی دانم … . . . فلسفه ی تنهایی را هرچقدر هم خوب ببافند ، بی قواره بر تن آدم زار می زند … . . . دلم یک دنیا تنهایی میخواهد با یه عالمه تو و تمام گوشه کنارهای آغوشت…! . . . ” تنها ” که باشی ؛ نه دلت دستمالی میشود و نه خیالت انحصاری . . . . . . تنهایی یعنی من یه موبایل دارم که صدای زنگش یادم نمیاد … . . . میخواهم همه بدانند این آدم ها که به خیال خود با من اند خود مفهوم تنهایی من هستند ! . . . اگر هر لحظه ﺻﺪﺍﯼ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭو ﮐﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ بشی برات ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ اوﻣﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﺷﮏ ﮐﻦ ﺩﻟـــﺖ ﺗﻨﻬـــــﺎﺳﺖ . . . گاهی آدمهای تنها خیلی خوش شانس هستند چون کسی رو ندارن که از دست بدن ! . . . دلم بایگانی رؤیاهای شکسته ای ست که در حسرتت خاک می خورند چه اشتباه مهیبی ! آنجا که سرنوشت عشق را به دلم پیوست کرد و مرا در پوشۀ تنهائی گذاشت ! . . . اسمس تنهایی خــواب هـایِ تـو هـر شـب از سـرِ کـابـوسِ تـنــهـایـی مـیـپـرنـد مـیـنـشـیـنـند رویِ پـلـکــــ هـایـم تـعـبیـر مـیشـونـد …! . . . درست مثل یک جزیره از همه طرف به تنهایی محدودم و چشم به راه یک کاشف! . . . اونکه میخواست منو بفهمه نتونست ! اونکه میتونست بفهمه نخواست ! این شد که “تنهایی” تمام قد منو بلعید ! . . . بگذار مرز تنهایی را رد کنم … ببین ؛ گذرنامه ام فقط مهر لبهایت را کم دارد … . . . ای تنهاترین تنهای شبهای تنهایی من ، تو تنها کسی بودی که تنهایی هایم را تنها به تو گفتم ! آه ای خدای من چه شبها که تن ها ، تنها آرامیدند و در تنهایی فریاد دوستت دارم سر دادند … . . . وقتی عاشقانه هایت بوی رفتن می داد این روزهای تنهایی دور از انتظار نبود . . . می دانی که من جز با تو با هر کس که باشم باز تنهایم…؟ . . . او رفت و من در حسرت نگاهی پر راز ماندم ماندم تا بیاید و پاسخ دهد چرا ؟ چرا تنهایم گذاشت و در حسرت پرسیدن این سوال هم ماندم ! . . . تنهایی که طولانی میشه معیار دوست داشتن آدمها هم عوض میشه ؛ یهو میبینی اون آدم ، گلدون شمعدونی گوشه اتاقشو با کل دنیا هم عوض نمی کنه … . . . همیشـــه نمـــے شود خود را زد به بـــے خیـــالـــے و گفــــت : تنهــــا آمده ام ؛ تنهـــا مـــیروم … یڪــ وقـــت هــایـــے ! شایـــد حتـــــے براے ساعتـــے یا دقیــقه اے ؛ ڪــم مــی آورے … دل وامانـــده ات یــڪــ نفـــر را مـــــے خواهــد ! ڪـــــﮧ تـــا بینهـــــ ـایـــتـــ عاشقانهـ دوستـــَش دارے … !! . . . اس ام اس تنهایی میخواهم برایتان تنهایی را معنی کنم! در ساحل کنار دریا ایستاده ای , هوای سرد , صدای موج انتظار انتظار انتظار … … به خودت می آیی , یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلش کنی , نه شانه هایی که با دستانت آن را بگیری , نه صدای که قشنگ تر از صدای دریا باشد اسم این تنهایی است . . . درد تنهایی کشیدن مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفید شاهکاری میسازد به نامِ دیوانگی…! و من این شاهکارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خریده ام… تو هر چه میخواهی مرا بخوان دیوانه خود خواه بی احساس نمیــــــــفروشــــــــــم..! . . . به سراغ من اگر می آیی ، تند و آهسته چه فرقی دارد ؟ “تو” به هر جور دلت خواست بیا ! مثل سهراب دگر جنس تنهایی من چینی نیست که ترک بردارد ؛ مثل آهن شده در تنهایی ، چینی نازک تنهایی من … آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اس ام اس و پیامک روز معلم برای سال 1397 | aboopro | 0 | 1,089 |
2018/04/23 ساعت 17:33 آخرین ارسال: aboopro |
|
پیامک تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) | سارا نت | 4 | 4,206 |
2015/01/08 ساعت 18:27 آخرین ارسال: سارا نت |
|
پیامک خنده دار و سرکاری روز زن | Afshin | 2 | 3,191 |