سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رسوايي سيب!
2014/12/10, ساعت 12:15
ارسال: #1
رسوايي سيب!



قطعا هيچ کدام از ما دوست نداريم بعد از مدت ها مصرف يک يا تعدادي از مواد غذايي، متوجه شويم که از

ماده سالمي استفاده نکرده ايم و وقتي در ذهنمان مرور مي کنيم که چه ميزان از اين ماده غذايي را خورده ايم و

چه ميزان سم در بدن ما انباشته شده است، احساس بدي پيدا مي کنيم. مدتي است که در شبکه هاي مجازي

و سايت هاي خبري، موضوع استفاده از مواد شيميايي و واکس روي ميوه سيب مطرح شده است و وزير بهداشت

نيز از مردم خواسته است که سيب و خيار را پوست بگيرند و بعد مصرف کنند. اما نکته اي که بايد گفت اين است

که سلامت مواد غذايي به ويژه ميوه و سبزي که تاکيد فراواني بر مصرف آن مي شود آن قدر اهميت دارد که نياز

است چه مسئولان وزارت بهداشت و چه جهاد کشاورزي توجه ويژه اي به آن داشته باشند.

اين که بعضي بگويند از سموم بيش از حد مجاز استفاده مي شود و بعضي از مسئولان آن را انکار کنند مشکلي

حل نمي شود. قطعا هدف همه دست اندرکاران حل مشکلات و ارائه راهکارهاي مفيد است. سوالي که مطرح

مي شود اين است که آيا نمي توان از پژوهشگران کشور خواست ماده و روشي براي جايگزيني کودهاي

شيميايي و واکس پارافين و... پيدا کنند؟
 سپاس شده توسط ملیکا ، *mana* ، Afshin
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


پرش به انجمن: