اس ام اس های عاشقانه و زیبا
|
2015/02/03, ساعت 15:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/02/03 ساعت 15:25 ، توسط Afshin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اس ام اس های عاشقانه و زیبا
از واقعه ای تو را خبر خواهم کرد
وآن را به دو حرف مختصر خواهم کرد با عشق تو در خاک نهان خواهم شد با مهر تو سر ز خاک برخواهم کرد قلب من قطعه ای از مزار تنهایی هاست / غم دنیاست که در گوشه ی قلبم پیداست وقتی احساس کنم نیمه ای از جان منی / بی تو هر جا بروم باز وجودم تنهاست مرا اندک دوست بدار، ولی طولانی «کریستوف مارلو» قول میدهم لام تا کام حرفى نزنم فقط بگذار از دال تا میم بگویم ، بگذار بگویم که دوستت دارم دیگر لام تا کام حرفى نمیزنم … ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻬﺶ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﺸﯽ که ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺮﻩ هوا ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺮﺩﻩ مرمرین پله آن غرفه عاج ای دریغا که ز ما بس دور است لحظه ها را دریاب چشم فردا کور است “زنده یاد فروع فرخزاد” از شبنم عشق،خاک آدم گل شد شوری برخاست فتنه ای حاصل شد سرنشتر عشق بر رگ روح زدند یه قطره خون چکید و نامش دل شد در یک لحظه تمام شد. او رفت … دو کلمه ای که معنای زندگی ام را برای همیشه تغییر داد … به سلامتی کسی که کمرمو شکست ولی من هنوز دولا دولا دوسش دارم … تا ولوله عشق تو در گوشم شد عقل و خرد و هوش فراموشم شد تا یک ورق از عشق تو از بر کردم سیصد ورق از علم فراموشم شد در عشق تو گاه بت پرستم گویند گه رند و خراباتی و مستم گویند اینها همه از بهر شکستم گویند من شاد به اینکه هر چه هستم گویند به سلامتی کاج که تو اوج یخ بندون زمستون ذات سبزش رو نشون میده وگرنه تو تابستون که هر علف هرزی ادعای سبزی داره … باران میبارد و هوا پر شده از دوستت دارم هایی که به دست باد ها سپرده ام کـاش! پنجره ات باز باشد… گفتند محبت کن ، از محبت خارها گل میشود … محبت کردم اما هیچکس گل نشد ؛ فقط خارم کردند ! قبل از اینکه عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعد ها به چشمت بیاید ! تلاش کن تو زندگی مثل درختی باشی که اگه کسی بهت لگد زد”شکوفه “بارونش کنی…! چه پر جرات میشود انسان وقتی میفهمد کسی دوستش دارد “دکتر شریعتی” نمیپرسی تو حالی از دل غمگین و بیمارم / ولی من هر کجا باشم ، خیالت را به سر دارم . معلممان می گفت : زیر کلماتی که نمی دانید خط بکشید … حالا بعد از این همه سال … این همه عمر … این همه کتاب … به زیر همه دنیا خط می کشم … غصــه نخــور ؛ کنــار آمـده ام بـا نبـودنت . . . خیلـی که دلـم بگیـرد ، گریـه میکنـم از این همه سلام ضبط شده خسته شده ام این روز ها دلم حرفی نو میخواهد اگر ساده هم باشد عیبی ندارد مثلا بگو دوستت دارم…. ذهن همیشه آن چیزی را به خاطر می آورد که قلب هرگز فراموش نمی کند… آدمها فراموش نمیکنند… فقط دیگر ساکت میشوند … همین ! به من مي گفت عشق براي هر دوي ما زود است …. اما … اما مثل اين فقط براي من زود بود ، نه او و دوست صميمي من ….. از کسی که دلش گرفته نپرسید چرا ؟ آدما وقتی نمیتونن دلیل ناراحتی شون رو بگن دلشون بیشتر می گیره … این روزها تلخ می گذرد ، دستم می لرزد از توصیفش ! همین بس که : نفس کشیدنم در این مرگِ تدریجی، مثل خودکشی است ،با تیغِ کُند. سـکوت” خطرناکتر از “حـرفهای نیشدار” است! بدونِ شَـك کسی که “سُکــوت” مـی کــند؛ روزی حرفهایش را سرنوشت به شما خواهد گفت… آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|
2015/03/08, ساعت 15:07
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اس ام اس های عاشقانه و زیبا
اگر نماینده مجلس بودم
طرح آمدنت را تقدیم میکردم مطمعن باش تصویب میشد آخ! تو مجبور بودی که بیایی . . ! . . . . برای من که کبوتری عاشق و سرگردانم؛ بیا و بام شو…” اصلا بیا و دام شو…” . . . . گفته بودی شعری برای تو بگویم چه بگویم؟! تو خودِ شعری شاعرت خداست و من خواننده ی پروپاقرصِ مجموعهی چشمهای تو … “فاضل ترکمن” . . . . چـهـار فصــل کــه حــرفـــه … فصــل پنجمـــی هســت بــه نـــام تــــــــو ، به هوای تــــــــو … . . . . آنگاه که به تو می نگرم گویی مردمکانم را به تماشای ناب ترین تصویر خلقت می نشانم با من از گذشته بگو از فنجان های قهوه ای که … بوی سیگار می داد و لذت هم آغوشی … . . . . زودتر از من بمیر! تنها کمی زودتر! تا تو آنی نباشی که مجبور است, راه خانه را تنها برگردد . . ! . . . . ” ســخـــــن هـــــا دارم از دســت تـــــو بــر دل ولـیـکــن در حــضـــــــورت بـــــی زبـــــانــــم…! ” , سعدی , . . . . دل اگــــــــــہ حالیش بود که دل نــــــــــمیشد✖ مغـــــز میشد√ پس دل دِله ازش توقع های اضافه نداشته باش ! . . . . گفته بودی که چرا محو تماشای منی آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی . . . . خیالت راحت ! من جـز آغوش تو حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم… . . . . وقتی ک دیدمش کارگردان قلبم گفت؛ صدا…! دوربین…! حرکت…! و من برای بدست آوردنش چه نقشها ک بازی نکردم…! . . . . به من یاد بده شاعر باشم ! به من یاد بده عاشق باشم ! به من یاد بده آغوشت را بلد باشم ! من از گم شدن توی واژه هایی که ” تو ” در آنها نیست می ترسم … سیاووشــ خاکسار . . . . ” تـــو ” تنهــــا دعـــای قشنــــگ منــــی مبــــادا کســـی از خـــدا ، بـــــی خبــــر بــــرای خـــودش، آرزویــــت کنــــد … . . . . دستم را روی قلبم می گذارم خوشحال میشوم که قدمهایت را احساس میکنم عجب تفاهمی دارند صدای قدمهایت با صدای قلبم…! . . . . هر لحظه ای که به تو نزدیک میشوم ، انگار از آنچه که ثانیه ای پیش بودم ، دل میکنم افکار من با تو ، فقط تو میشود … . . . . عشق یعنی وقتی که دستاتو میگیرم مطمئن باشم که از خوشی میمیرم ! . . . . چشمهساری در دل و آبشاری در کف، آفتابی در نگاه و فرشتهای در پیراهن، از انسانی که تویی قصهها میتوانم کرد… “احمد شاملو” . . . . ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ … ﺳﻤﺎﻧﻪ ﺳﻮﺍﺩی . . . . تڪیـﮧ گـآهَم بآش ! میخـوآهَم سَنگـینی نِگـآه ایـن مَرבمِ حَسـوב شَهـر رـآ تـو هـَم حـِس کنـی ایـن مَرבم نمیتَـوآننـَב ببیننَـב בست هآیِمـآن تـآ این اَنـدآزه بِہم می آینـב ! . . . . مثل موج کش میآیم در ساحل تو، آرام، و دامنات را پر از گوشماهی میکنم… “عباس معروفی” . . . . بخند… خنده های تو ترکیدن شاهوار کوهستان های انار است… “شمس لنگرودی” . . . . گاهی حس کردن یک آغوش ، فقط لمس پوست با دست نیست … گاهی حس می کنی ، جسمش را … به شرطی که با قلب لمس کنی نه با دست … . . . . دوست دارم دستم را بگیری و زیرگوشم زمزمه کنی که پشت خوابهای نا آرام تو … چیزی بیش از نگرانی های زنانه نیست … دستت را بگیرم و زیرگوشت زمزمه کنم که پشت نگرانی های زنانه ی من … مردی ایستاده که دیوانه وار دوستش دارم ! آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اس ام اس های تیکه دار و زیبا | Afshin | 0 | 2,146 |
2015/03/17 ساعت 19:25 آخرین ارسال: Afshin |
|
اس ام اس عاشقانه آذر 93 | Afshin | 0 | 2,336 |
2014/12/06 ساعت 03:30 آخرین ارسال: Afshin |
|
اس ام اس های عاشقانه رمانتیک | Afshin | 0 | 2,291 |
2014/12/06 ساعت 03:22 آخرین ارسال: Afshin |