سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این ادویه را به غذاهای چرب اضافه کنید
2015/04/03, ساعت 14:32
ارسال: #1
این ادویه را به غذاهای چرب اضافه کنید


زنجبیل از ادویه‌جاتی است که علاوه بر چاشنی غذا در مسمومیت‌های غذایی هم کاربرد دارد.

زنجبیل، گیاهی پایا با ساقه‌ای زیرزمینی و ضخیم است که به حالت وحشی در هندوستان، سیلان و چین می‌روید و در مناطق گرم و مرطوب قابل پرورش است. دو نوع زنجبیل در بازار عرضه می‌شود؛ یکی زنجبیل خاکستری که با پوست بوده و مغز سفیدش معطر با طعم خیلی تند، فلفلی و گزنده است. دیگری زنجبیل سفید که پوسته آن را جدا می‌کنند و دارای مغزی زرد بوده و بوی‌اش کمتر از نوع اول است. زنجبیل طبق نظر متخصصان طب سنتی، طبیعت گرم و خشکی دارد و بنابراین معرق بوده و آن را برای سرماخوردگی‌های سخت که تمایل به تهوع و استفراغ در بیمار ایجاد می‌شود، تجویز می‌کنند. زنجبیل برای التهاب سینه، سرفه و اسهال کاربرد دارد و همین‌طور برای تقویت معده نیز مفید بوده و بادشکن و محرک است. در ضمن، می‌تواند بی‌نظمی و تاخیر در عادت ماهانه را نیز رفع ‌کند. مقوی حافظه، هاضمه و معده و کبد بوده و نیروی جنسی را تقویت می‌کند. مصرف زنجبیل برای کسانی که دچار تهوع و دل به‌هم‌خوردگی در هنگام سوار شدن هواپیما، اتومبیل و یا کشتی می‌شوندنیز مفید است. در هنگام خوردن غذاهای سرد مثل ماهی یا برنج نیز زنجبیل را نباید فراموش کرد.

زنجبیل از ادویه‌جاتی است که علاوه بر چاشنی غذا در مسمومیت‌های غذایی هم کاربرد دارد. زنجبیل جزو گیاهان درجه سوم شناخته شده (به این معنی که باید از آن به مقدار کم استفاده کرد) میزان مصرف زنجبیل یک دوم قاشق چای‌خوری پودرشده در یک لیوان آب‌جوش است یا می‌توان یک قاشق غذاخوری پودر آن را با 100 گرم عسل مخلوط کرده و روزی یک قاشق چای‌خوری از آن را میل کرد؛ البته در زمستان. در فصل گرما میزان مصرفش باید خیلی کمتر باشد. برای مصرف غذاهایی که پرچرب هستند مثل کله‌پاچه بهتر است از زنجبیل استفاده کنید تا به هضم غذا کمک شود. زنجبیل را به صورت تازه یا خشک می‌توان استفاده کرد ولی ریشه تازه آن خاصیت کمتری دارد. برای مصرف ریشه باید ابتدا آن را پوست کنده، خشک و سپس آسیاب کرد یا به صورت تازه در انواع غذاها و نوشیدنی‌ها به کار برد.




منبع :هفته نامه سلامت

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم
زمین را از زیر پاییم بکشند…
 سپاس شده توسط ساریانا ، @Raha@
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلیل گوشت اضافه مقعدی چیست؛ عمل لیزر زائده مقعدی sarapanah 0 533 2021/05/09 ساعت 16:46
آخرین ارسال: sarapanah
  نتیجه تست اکوی قلب خود را تفسیر کنید healthybody 0 478 2021/01/16 ساعت 18:04
آخرین ارسال: healthybody
  متخصص دندانپزشکی زیبایی خوب در تهران را انتخاب کنید hassanh403 0 728 2020/01/06 ساعت 15:15
آخرین ارسال: hassanh403
  جراحی بیماری های نشیمنگاهی را فراموش کنید! /کلینیک نوین neda.72 0 800 2019/09/23 ساعت 17:43
آخرین ارسال: neda.72
  شاید تعجب کنید اینم یک مدلشه: لاغر کردن بازو! shimanami 0 854 2017/12/23 ساعت 17:33
آخرین ارسال: shimanami
  تمام اتفاقات بدن در طول ۲۴ ساعت شبانه روز!! حتما مطاللعه کنید eoffer.biz 0 2,068 2015/12/07 ساعت 22:13
آخرین ارسال: eoffer.biz
  با تنباکو سرطان را درمان کنید !!! golbarg17 0 2,364 2015/09/05 ساعت 18:54
آخرین ارسال: golbarg17
  سعی کنید این مواد‌ غذایی را هیچوقت نخورید Afshin 0 2,584 2015/06/10 ساعت 14:02
آخرین ارسال: Afshin
  خوردنی‌های همه‌فن‌حریف را شناسایی کنید Afshin 0 2,023 2015/05/31 ساعت 15:50
آخرین ارسال: Afshin
  خانه تان را ضد آلرژی کنید @Raha@ 0 1,797 2015/04/16 ساعت 14:09
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: