سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی تجربه زگیل تناسلی رو داره؟راه های درمانش چی هستش؟
2018/10/15, ساعت 14:54
ارسال: #1
کسی تجربه زگیل تناسلی رو داره؟راه های درمانش چی هستش؟
سلام
من نمیدونستم کدوم انجمن مناسب این سوال هست ببخشید اگه مناسب نبود
من تقریبا پنج ماهه که ازدواج کردم
به تازگی متوجه زائده های کوچک گوشتی مانندی روی ناحیه تناسلی همسرم شدم
ولی خب ما قبل عروسی زیاد رابطه و رفت و آمد نداشتیم خیلی کوتاه بود دوران نامزدی
اوایل هم بخاطر خجالت زیاد دقت نمیکردم
الان که توی یک سری سایت سرچ کردم فهمیدم زگیل تناسلی هست خجالت میکشم به خودش بگم یا برم از دکتری بپرسم
کسی تجربه داشته باهام در میون بذاره؟ چجوری میشه درمانش کرد؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند
2018/10/17, ساعت 13:51
ارسال: #2
RE: کسی تجربه زگیل تناسلی رو داره؟راه های درمانش چی هستش؟
سلام عزیزم این بیماری رو به رشد و متاسفانه اطلاعات ما خیلی کمه علیرغم اینکه در فضای مجاری و یا بعضی از پزشکان می شنویم بیماری زگیل تناسلی قابل درمان است فقط موضوع مهم این است که تعداد انواع این بیماری زیاد است و برای ار بین بردن تمامی نوع های آن باید کمی شکیبا باشید چون با هر بار سوزاندن، فریز کردن، لیزر کردن و.... اون نوع بیماری از بین خواهد رفت و اگر دوباره مشاهده شد به معنی آن است که فرد دچار نوع دیگری از بیماری شده است.شما حتما این مساله رو با همسرتون در جریان بگذارید که خیلی زود اقذام به درمان کنند. مراکز زیادی با استفاده از محلول پودوفین و فریز و کرایو زگیل تناسلی، واژن یا زگیل مقعدی را از بین می برند و مراکز معدودی هستند که با لیزر درمانی زگیل های تناسلی را می سوزانند یکی از معتبر ترین مراکز درمانی زکیل تناسلی کلینیک پایتخت واقع در ونک می باشد که جزو بهترین روش های درمان زگیل تناسلی به شمار می آید.
این آدرس سایت می تونید اگر مایل بودید اطلاعات لازم رو از داخل سایت بردارید.
http://clinicdarman.com/
2018/10/17, ساعت 17:36
ارسال: #3
دوست عزیز در این مورد باید با پزشک متخصص عفونی مشورت کنید .

زگیل تناسلی در مردان، ممکن است بر روی نوک آلت تناسلی، اسکروتوم یا مقعد رخ دهد.
بیش از ۱۵۰ نوع مختلف hpv وجود دارد. تقریبا ۳۰ مورد از این موارد مربوط بهعفونت های دستگاه تناسلی hpv هستند.
هر نوع hpv شماره گذاری شده و به عنوان یک hpv با خطر بالا یا کم خطر طبقه بندی می شو

در این مورد میتونید با متخصصین کلینیک دکتر علیرضا زارعی ، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
2018/11/01, ساعت 14:27
ارسال: #4
(2018/10/15 ساعت 14:54 )saramiim نوشته شده توسط:  سلام
من نمیدونستم کدوم انجمن مناسب این سوال هست ببخشید اگه مناسب نبود
من تقریبا پنج ماهه که ازدواج کردم
به تازگی متوجه زائده های کوچک گوشتی مانندی روی ناحیه تناسلی همسرم شدم
ولی خب ما قبل عروسی زیاد رابطه و رفت و آمد نداشتیم خیلی کوتاه بود دوران نامزدی
اوایل هم بخاطر خجالت زیاد دقت نمیکردم
الان که توی یک سری سایت سرچ کردم فهمیدم زگیل تناسلی هست خجالت میکشم به خودش بگم یا برم از دکتری بپرسم
کسی تجربه داشته باهام در میون بذاره؟ چجوری میشه درمانش کرد؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند

درمان زگیل تناسلی
می دانستید خانواده ویروس پاپیلومای انسانی شامل 100 نوع ویروس می باشد که حدود 40 نوع از آنها اندام های جنسی را درگیر می کند ؟ بیشتر اچ پی وی ها باعث ایجاد زگیل های پوستی بر روی دست و یا پا می شود . این hpv ها شایع ترین عامل نوع بیماری های منتقل شونده از طریق جنسی هستند . بعضی از اچ پی وی ها خطر سرطان زایی کمتری دارد . آنها تبخال هایی در اطراف اندام جنسی مردان یا زنان به وجود می آورند . این ویروس ها بندرت ممکن است داخل دهان و حلق به وجود می آورند .

یکی از شکایت های شایع بیماران ، زگیل تناسلی است . ویروس hpv عامل زگیل تناسلی می باشد که عموما از طریق رابطه جنسی منتقل می شود . خانم ها در صورت مشاهده علائم این بیماری حتما به متخصص زنان مراجعه کنند و نسبت به درمان آن اقدام کنند .

خانواده ویروس پاپیلومای انسانی شامل 100 نوع ویروس می باشد که حدود 40 نوع از آنها اندام های جنسی را درگیر می کند دکتر اعظم مهدوی متخصص زنان و فلوشیپ لاپاراسکوپی برای درمان این بیماری از روش های نوینی استفاده می کند. برای مشاوره و تعیین وقت قبلی با شماره های 22742263 – 22706370 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس تلگرام و اینستاگرام مراجعه کنید .
تشخیص زگیل تناسلی
تست پاپ اسمیر یکی از روش های تشخیص این بیماری می باشد که از طریق دهانه رحم انجام می شود زیرا انواع هایلیکس ویروس پاپیلوما می تواند عامل زگیل تناسلی باشد . همچنین این ویروس می تواند عامل بیماری سرطان دهانه رحم باشد . در صورتی که جواب آزمایش مثبت باشد نیاز به پیگیری های خاص دارد که توسط پزشک معالج انجام می شود. در مورد مردان و شریک جنسی زن نیز در صورت ابتلا به این بیماری به متخصص اورولوژی یا متخصص پوست مراجعه کند .

راههای انتقال زگیل تناسلی
یکی از سرطان های شایع که هم دختران و هم زنان را درگیر می کند سرطان دهانه رحم می باشد که ناشی از آلودگی به ویروس هیومن پاپیلوما می باشد . این ویروس به راحتی از طریق رابطه جنسی وارد می شود و از طریق استخر ، سونا ، جکوزی ، استفاده از سالن های بدنسازی و ماساژ نیز یکی از فضاهایی است که می تواند این ویروس را انتقال دهد . متاسفانه این ویروس بسیار مسری است و باید خیلی مراقب باشید تا به این ویروس آلوده نشوید. گروه دیگری از اچ پی وی های تناسلی ریسک بالاتری برای سرطان زایی دارند . این ویروس ها از طریق تماس پوستی منتقل می شود .همچنین تماس مقعدی ، دهانی می تواند خطر انتقال این ویروس را داشته باشد .

زگیل تناسلی
زگیل تناسلی

درمان زگیل تناسلی
اصولا درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد . در صورتی که توسط پزشک انجام شود از طریق لیزر CO2 و کرایوتراپی یا فریز یا جراحی انجام می شود . انتخاب روش درمان به ترجیح بیمار ، ترجیح جراح ، نوع زگیل تناسلی ، اندازه زگیل و محل آن بستگی دارد .

واکسن گارداسیل
خوشبختانه واکسن گارداسیل باعث پیشگیری به این ویروس می شود . این واکسن دارای چهار سیروتیک می باشد: سیروتیک به ویروس 6 ، 11 ، 16 و 18 می باشد که حدود 85 تا 90 درصد ویروس hpv را تشکیل می دهد . با تزریق این واکسن از ابتلا به زگیل تناسلی ، سرطان دهانه رحم پیشگیری کنیم . سوال اینجاست که آیا این واکسن باید در مردان تزریق شود یا در زنان ؟ تزریق این واکسن در مردان هم ضروری است و از ابتلا به آلودگی به ویروس هاس پر خطر ، زگیل تناسلی جلوگیری می کند .

نحوه تزریق واکسن hpv
تزریق واکسن گارداسیل به راحتی انجام می شود . این واکسن در دلتوئید بازو زده می شود . این واکسن در سه دوز باید انجام شود:

نوبت اول در روز اول تزریق
نوبت دوم 2 ماه بعد از تزریق اول
نوبت سوم 6 ماه بعد از تزریق دوم
عوارض جانبی واکس گارداسیل
تا حدود 95 درصد از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند . تزریق واکسن معمولا عارضه جدی ندارد . عوارض معمولا کوتاه مدت و موقت می باشد .

محدودیت واکسن hpv
این واکسن محدودیت خاصی ندارد و فقط در زنان باردار و افرادی که سابقه نقص ایمنی دارند مانند ایدز نباید این واکسن را بزند . همچنین افرادی که دارای بیماری است که مجبور به مصرف کورتون در طولانی مدت باشد ( باعث ضعف سیستم ایمنی بدن می شود ) نیز نباید این واکسن را تزریق کند . افرادی که تا به حال این واکسن را نزده اند توصیه اکید می شود تا این واکسن را با مشورت پزشک متخصص خود بزنند .
برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://dr-amahdavi.ir/ مراجعه کنید .
2018/12/29, ساعت 18:21
ارسال: #5
سلام عزیزم متاسفانه این بیماری به شدت مسری هست و در اثر اولین تماس جنسی واژینال ،مقعدی یا دهانی با فرد آلوده می تواند به بدن فرد منتقل شود .

روش های درمان زیادی داره مثل کرایوتراپی ، سوزاندن ، انجام عمل جراحی ، داروهای موضعی که البته این روش ها درمان قطعی نیستند و فقط زاعده رو از بین میبرن قطعی ترین روش درمان زگیل تناسلی با لیزر هستش.

من تو نت سرچ زدم این سایت مطالب خوبی رو اشتراک گذاری کرده بهتره مطالعه کنی و سریع به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

درمان قطعی زگیل تناسلی در مردان و زنان با لیزر و کرایوتراپی - ایران کلینیک
https://iran-clinic.com/%D8%AF%D8%B1%D9%...%84%DB%8C/
2019/06/18, ساعت 14:50
ارسال: #6
سلام عزیزم ویروس پاپیلومای انسانی یا همان اچ پی وی عفونتی است که می تواند از یک فرد به فرد دیگر و از طریق تماس پوست با پوست یا تماس جنسی منتقل شود. انواع مختلفی از این ویروس وجود دارد. برخی از آنها خطرناک تر از سایرین هستند. شایعترین علامت HPV ایجاد زگیل بر روی اندام تناسلی، دهان و گلو است. برخی از انواع ویروس اچ پی وی می تواند منجر به سرطان دهان، روده، دهانه رحم، آلت تناسلی، رکتوم (مقعد) و … شود.
برای مشاوره و اطلاعات بیشتر درباره این بیماری میتوانید با کلینیک اچ پی وی تماس بگیرید https://hpvdarman.com/

کلینیک اچ پی وی
2021/10/04, ساعت 11:37
ارسال: #7
من این مشکل رو داشتم، دکتر بهم قرص پاورفیت رو معرفی کرد. منم از داروخانه داروبوم خریدم و الان هم این مشکلم رفع شده AngelHeart
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین درمان زگیل تناسلی (hpv) با لیزر و کرایو + هزینه ghazal94 0 658 2021/11/04 ساعت 03:00
آخرین ارسال: ghazal94
  دکتر متخصص زگیل تناسلی در تهران sarapanah 0 470 2021/02/28 ساعت 19:27
آخرین ارسال: sarapanah
  زگیل تناسلی در مردان و زنان/کلینیک نوین neda.72 0 661 2019/10/14 ساعت 17:48
آخرین ارسال: neda.72
  برداشتن و درمان زگیل تناسلی با لیزر: هزینه، مزایا و معایب monaa50 0 646 2019/09/22 ساعت 18:38
آخرین ارسال: monaa50
  زگیل تناسلی در مردان: علائم، تشخیص و پیشگیری monaa50 0 687 2019/09/22 ساعت 18:34
آخرین ارسال: monaa50
  افزایش طول آلت تناسلی اروس 0 693 2018/11/10 ساعت 18:34
آخرین ارسال: اروس
  درمان کجی آلت تناسلی اروس 0 740 2018/11/10 ساعت 18:01
آخرین ارسال: اروس

پرش به انجمن: