سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهار قدم خطرناک تا جدایی عاطفی از همسر
2013/09/25, ساعت 15:46
ارسال: #1
چهار قدم خطرناک تا جدایی عاطفی از همسر
زن و شوهری را در نظر بگیرید که برای شما الگوی یک زوج موفق‌اند. آنها با یکدیگر رفتار خوبی دارند و به هم احترام می‌گذارند و زندگی مالی مستحکمی‌ بنا نهاده‌اند. به خواسته‌های هم ارج می‌نهند و در نهایت زوج موفقی به نظر می‌رسند.



این طرز فکر شما، یک روز در حالی که مشغول خوردن شام و گفتگوی خانوادگی هستید به یکباره با شنیدن خبر جدایی آن زوج به هم می‌ریزد. هرچه فکر می‌کنید نمی‌توانید علتی منطقی برای این اتفاق بیابید. تمام زوایای مغزتان را می‌کاوید تا نشانه‌ای دال بر مشکلات زناشویی آن زوج بیابید اما به نتیجه خاصی نمی‌رسید.



چه اتفاقی می‌افتد که روابط عاطفی و پیوند‌های خانوادگی و اجتماعی از بین می‌روند و جدایی جای آنها را می‌گیرد؟ حتما دلیلی هست ولی ناشناخته‌تر از آن است که شما به وجودش پی ببرید...



در مرگ روابط عاطفی زندگی زناشویی، چهار مرحله وجود دارد که کارشناسان خانواده به این صورت تقسیم‌بندی می‌کنند: مخالفت، رنجش و عصبانیت، عدم پذیرش یا طرد و سرکوبی.

مرحله 1: مخالفت

در زمینه عاطفی و در زندگی زناشویی این مسأله به کرات اتفاق می‌افتد زیرا تعداد تعاملات میان فردی زوجین خیلی زیادتر از انواع دیگر روابط است و به همین نسبت احتمال بروز اختلاف میان آنها بیشتر است. اگر مخالفت‌های کوچک خود را بیان نکنید و با توجه به تعداد موارد پیش آمده، از خیر مطرح کردن آنها بگذرید، این مخالفت‌های کوچک جمع شده و کم‌کم به علامت هشداردهنده بعدی یعنی رنجش و عصبانیت تبدیل می‌شود.



مرحله 2: رنجش و عصبانیت

در این مرحله شما فرد مقابل را سرزنش و ملامت می‌کنید و فرد مقابل هم عکس‌العمل نشان می‌دهد و شما را مورد حمله قرار می‌دهد. خیلی مواقع که سر موضوع کوچک و بی‌ربطی دعوای بزرگی راه می‌افتد علت آن را باید در جای دیگر و موضوع دیگری جستجو کنید. اگر رنجش و عصبانیت، مدام تکرار شود شما در مقام جلوگیری از آن، با به درون ریختن این عصبانیت و رنجش و انباشت انرژی منفی بسیار در درونتان پا به مرحله سوم می‌گذارید.



مرحله 3: عدم پذیرش و طرد


بعد از یک دعوای مفصل، در را به هم می‌کوبید و از منزل خارج می‌شوید. شما در منزل و زیر یک سقف هستید ولی به یکدیگر بی‌اعتنایی می‌کنید و یکدیگر را مورد بی‌توجهی قرار می‌دهید. در واقع طرف مقابل را هم از دیده و هم از دل بیرون می‌کنید. بیشتر جدایی‌ها و طلاق‌ها در این مرحله اتفاق می‌افتد. این دوره بحرانی ترین دوره اختلافات و در حقیقت زمان به زانو در آمدن آخرین تلاش‌های عاطفی طرفین برای بقای زندگی مشترکشان می‌باشد.



مرحله 4: سرکوب

سرکوبی نوعی احساس کرختی و بی‌ حسی است. شما دیگر احساسات منفی خود را حس نمی‌کنید اما در مقابل، بهای بزرگی می‌پردازید و دیگر احساسات مثبت خود را نیز لمس و درک نخواهید کرد. آنچه این مرحله را فاجعه‌آمیز می‌کند نوع رابطه‌ای است که بین زوجین وجود دارد. به این ترتیب که همه چیز خوب و مرتب به نظر می‌رسد و طرفین به ظاهر زندگی خوبی در کنار یکدیگر دارند اما در واقع بسیاری از استعدادها و مهارت‌های عاطفی خود را فراموش کرده‌اند و به یک جسد ماشینی و متحرک تبدیل شده‌اند که زندگی محدود و بی‌طراوتی را دنبال می‌کند.



داریم از هم دور می‌شویم!
زمانی كه روابط عاطفی مناسبی در میان زن و شوهر وجود داشته باشد خانواده با آرامش بیشتری به فعالیت خود ادامه می‌دهد و در انجام امور بیرون از خانه نیز موفق‌تر عمل می‌كنند. زن وشوهری كه ذهن و رفتار یكدیگر را درك كنند، روابط عاطفی مثبتی هم با یكدیگر برقرار می‌كنند. روان‌شناسان تنها راه‌حل این مسأله را داشتن هوش عاطفی زن و شوهر در خانواده می‌دانند و می‌گویند: «هوش عاطفی مجموعه‌ای از مهارت‌ها و شاخص‌ها برای شناخت احساس خود، كنترل احساس خود، شناخت احساس دیگران و تنظیم روابط با دیگران است كه در خانواده جایگاه بسیار بالایی دارد.»



هشدار رئیس انجمن جامعه‌شناسان

رییس انجمن جامعه‌شناسان ایران با انتقاد از اینكه اعضای خانواده در كشور ما بیشترین وقت خود را در محیط خانه صرف تماشای تلویزیون و استفاده از وسایلی همچون رایانه و تلفن می‌كنند، گفت: «نتایج آخرین تحقیقات و بررسی‌ها نشان داده است كه در خانواده‌های ایرانی، افراد به طور متوسط روزانه شش ساعت از وقت خود را به تماشای تلویزیون اختصاص می‌دهند.»



دكتر معیدفر گفت: «در سال‌های اخیر با ورود وسایل جدید ارتباطی این وضعیت دامنه وسیع‌تری پیدا كرده است و تاسف بارتر اینكه بگوییم در برخی خانه‌ها به جای یك تلویزیون، دو تا سه تلویزیون وجود دارد و هریك از اعضای خانواده ترجیح می‌دهند جدای از یكدیگر به تماشای برنامه‌های مورد علاقه خود بنشینند.»



در واقع مسایل مختلف در خانواده‌ها باعث شده است تا فرصت تعامل و گفتگو بین اعضای خانواده كاهش یابد. متاسفانه ماشینی شدن زندگی‌ها و بروز مشكلات متعدد اقتصادی و اجتماعی مانع از انسجام بین اعضای خانواده شده است و میان پدر و مادر و فرزندان در برخی خانواده‌ها فاصله عاطفی زیادی ایجاد شده كه این امر امكان تبادل نظر و ايجاد همدلی را بين اعضای خانواده به حداقل رسانده است.



منبع:سیمرغ
 سپاس شده توسط انوووشه ، yasi ، *mana* ، دریاآرام
2013/10/01, ساعت 19:36 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/01 ساعت 19:46 ، توسط yasi.)
ارسال: #2
RE: چهار قدم خطرناک تا جدایی عاطفی از همسر
واقعا تلخه, اين مسايلى ک گلى جون مطرح کرد.
با همسرت دعوات ميشه اونم از نوع مفصلش در را بهم مى کوبيد و از منزل خارج ميشيد,احساس يأس و پوچى سراسر وجودتون را فراميگيره,در حقيقت از همسر خود فرار کرده ايد فشار روحى و تنش زياد باتکرار و انباشته شدن در طول يک دوره زمانى,شمارو ب مرحله نهايى گسست عاطفيتان نزديک ميکنه.
در گوشه اى ساکت و تنها و عبوس نشسته ايد و زندگى خودرا مرور مى کنيد,نمى خواهيد در نظر ديگران آدم شکست خورده اى بنظر بيايد پس ماسکى از لبخندها و احترام ساختگى ب چهره مى زنيدوديگر شور و نشاط سابق را نداريد.
راهکارهاى جلوگيرى از مرگ عاطفى

1.باخود و ديگران رو راست باشيد.
2.مخالفتها رو در همان زمان شکل گيرى بيان کنيد.
3.ناراحتى ها و رنجشها را در همان زمان بگوييد.
4.مهارتهاى حل مسئله را يادبگيريد و تمرين کنيد.
5.گفتگوى معطوف ب نتيجه عينى و مؤثر را بايد در دستور کار قرار دهيد.
6.اگر در حال حاضر درگير اين مراحل هستيد وضعيت خود را تشريح کنيد و يا با در نظرگرفتن هدف هاى کوچک و دست يافتنى قدم ب قدم از مرگ عاطفى خود فاصله بگيريد.
7.مهمترين قدم پذيرش واقعيت وجود اشکال در زندگيتان است.[/color]

 سپاس شده توسط Sonya ، Sepid ، *mana* ، نورطوبی ، دریاآرام
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  !بوسیدن همسر فوایدی دارد که عمراً بدانید Afshin 0 3,851 2015/10/08 ساعت 17:20
آخرین ارسال: Afshin
  ویژگی هایی برای بهترین همسر دنیا شدن Afshin 0 2,370 2015/05/19 ساعت 02:20
آخرین ارسال: Afshin
  11 واژه ای که نباید هرگز به همسر خود بگویید Afshin 0 2,402 2015/01/16 ساعت 05:19
آخرین ارسال: Afshin
  رازهایی از روابط زناشویی و محبوبیت در دل همسر Afshin 0 2,196 2015/01/05 ساعت 15:19
آخرین ارسال: Afshin
  پیشنهادهایی برای احیای رابطه با همسر @Raha@ 1 2,825 2014/11/24 ساعت 15:59
آخرین ارسال: @Raha@
  چند راهکار برای رفتار با همسر پرخاشگر @Raha@ 0 2,200 2014/05/24 ساعت 12:09
آخرین ارسال: @Raha@
  گفتن خبر بارداری به همسر با 6 راهکار جالب گل مریم 0 1,958 2014/05/18 ساعت 17:04
آخرین ارسال: گل مریم
  عواقب خطرناک افسردگی مردان @Raha@ 2 2,983 2014/04/28 ساعت 09:37
آخرین ارسال: @Raha@
  با همسر وابسته به خانواده اش چگونه رفتار کنم؟ گل مریم 3 4,871 2014/01/08 ساعت 14:57
آخرین ارسال: roz-
Brick این جملات را هرگز به همسر خود نگوئید *mana* 10 21,355 2013/10/21 ساعت 01:55
آخرین ارسال: *mana*

پرش به انجمن: