سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات باید آنها را خام مصرف کنیم؟
2014/11/30, ساعت 12:15
ارسال: #1
آیا برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات باید آنها را خام مصرف کنیم؟
آیا برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات باید آنها را خام مصرف کنیم؟
پاسخ منفی است. اگر چه برای جلوگیری از کاهش ارزش غذایی سبزیجات باید خام مصرف شوند،اما ما بر این عقیده هستیم که می توان در عین پختن سبزیجات ارزش غذایی آنها را حفظ کرد،البته با انتخاب شرایط پخت مناسب هر سبزی می توان کاهش ارزش غذایی را به حداقل رساند.

_ سبزیجات پخته شده باعث حفظ سلامتی بدن به مدت طولانی‌تر می‌‌گردند.

_ در تعدادی از سبزیجات،پختن حصول ماده مغذی را افزایش می‌دهد.

_ در بعضی از سبزیجات، پختن سبب افزایش تنوع مواد مغذی می‌شود که در فرآیند هضم آزاد می شوند. پیازی که پخته می‌شود یا سیری که کباب می‌شود مثالهای خوبی است. پیاز و سیر هر دو از خانواده آلیم ها می‌باشند. این ترکیبات باعث حفظ سلامتی می شوند. از آنجا که گرما سبب واکنش های شیمیایی می شود همین گرما تنوع مواد سولفوردار را که در پیاز و سیر یافت می‌شوند را افزایش می دهد.

_ اساسا هر غذا را باید پخته شده مصرف کنیم.

_ تحقیقات نشان داده است که حتی 30 ثانیه پختن به وسیله بخار باعث تغییر ترکیب ماده مغذی موجود در سبزی می‌شود که به نوبه خود کاهش ارزش غذایی را در بر خواهد داشت. با این وجود کاهش ارزش غذایی سبزی که به مدت کمی در معرض بخار قرار می گیرد محسوس نمی باشد و این مشکل خاصی نخواهد بود. آنچه که ما عقیده داریم این است که هر سبزی شیوه پخت منحصر به خود دارد. برای جلوگیری از فقدان ارزش غذایی، سبزیجات لازم است پخته شوند.
پنج دقیقه پخت بیشتر تفاوت قابل ملاحظه ای در کیفیت ماده مغذی به وجود می آورد.( مثلا زمانی که غذایی در حال پختن می باشد و شما با تلفن صحبت می کنید مکالمه را به تاخیر بیاندازید.) به علاوه اینکه هر غذایی خاص می باشد و باید وقت و گرمایی خاص برای آن در نظر بگیریم. به عنوان مثال نباید اسفناج را بیشتر از یک دقیقه پخت، ولی از طرفی دیگر باید کلم را به مدت پنج دقیقه بپزیم. شرح هر یک از سالمترین غذاهای دنیا به این گونه است که هر غذا با حفظ ارزش غذایی آن پخته شود.

بیش از حد پختن سبب کاهش ارزش غذایی می شود
قوانین سنتی مربوط به گرما، آب، زمان و از دست رفتن ماده مغذی درست می‌باشند. پختن غذا به مدت طولانی تر برابر با کاهش ارزش غذایی خواهد بود.
با در نظر گرفتن همه فاکتورها اگر غذا را با بخار بپزیم بهتر از جوشاندن ( غوطه ور سازی غذا در آب جوش) می‌باشد. از آنجا که بخار پز کردن غذا کمتر سبب از دست رفتن ماده مغذی می‌شود، این روش پخت را به شما پیشنهاد می‌کنیم. هیچ دلیل قابل قبولی برای پختن غذا به روش جوشاندن و گرما دادن بیش از حد به آن وجود ندارد. حتی خمیر کره بادام زمینی نیز با بخار به مدت 10 دقیقه پخته می شود.

همیشه استفاده از سبزیجات به صورت خام بهترین حالت نمی‌باشد
حتی زمان استفاده از سبزیجات به صورت خام باید فاکتورهای دیگری را نیز در نظر بگیریم. مثلا مقدار تازگی سبزیجات. درست باید سبزیجات را موقع مصرف کردن بچینیم و کمتر در معرض نور و هوا قرار بگیرند، در غیر این صورت ماده مغذی خود را از دست خواهند داد.
خوب جویدن سبزیجات قبل از بلعیدن آنها فاکتور مهم دیگری می‌باشد. زمانی که سبزی را حتی به مدت یک دقیقه می‌پزیم قابلیت هضم آن را افزایش می‌دهیم.

رهنمود های عملی
در مورد سالمترین غذاهای دنیا‌، ما به شما پیشنهاد می کنیم که از خوردن سبزیجات هم به صورت خام هم به صورت پخته لذت ببرید. با خوب جویدن و با لذت خوردن غذا و پیروی از توصیه ها در مورد پخت غذا می توانید مواد مغذی کافی در‌یافت کنید.



تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط نثار ، مامان کتی
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین تشک خوشخواب طبی مخصوص و مناسب برای دیسک کمر درد fagoli754 1 433 2024/08/08 ساعت 14:51
آخرین ارسال: ariyan
  علت درد هنگام مدفوع، راهی برای درمان سوزش و درد بعد از مدفوع sarapanah 0 584 2021/06/07 ساعت 17:26
آخرین ارسال: sarapanah
  آیا استفاده از تشک سفت همیشه برای دیسک کمر و کمردرد مناسب است؟ fagoli754 0 462 2021/06/07 ساعت 12:01
آخرین ارسال: fagoli754
  بهترین تشک خوشخواب برای کمر درد را از کجا بخریم؟ fagoli754 0 442 2021/06/01 ساعت 17:34
آخرین ارسال: fagoli754
  چگونه بهترین داروی بواسیر را پیدا کنیم؟ sarapanah 0 722 2021/05/29 ساعت 11:46
آخرین ارسال: sarapanah
  برای خون در مدفوع به چه دکتری مراجعه کنیم؟ sarapanah 0 482 2021/02/09 ساعت 12:46
آخرین ارسال: sarapanah
  چگونه بهترین دکتر برای درمان بواسیر یا هموروئید را انتخاب کنیم؟ sarapanah 0 510 2021/01/25 ساعت 17:10
آخرین ارسال: sarapanah
  برای درمان فیستول به کدام دکتر متخصص مراجعه کنیم؟ sarapanah 0 540 2021/01/21 ساعت 14:19
آخرین ارسال: sarapanah
  مرد مویی یا هیرسوتیسم دردسری برای زنان و درمان آن neda.72 0 634 2020/05/11 ساعت 16:46
آخرین ارسال: neda.72
  برای درمان بواسیر یا هموروئید به چه دکتر ( پزشک متخصص ) مراجعه کنیم؟ lilinazif74 0 824 2019/10/28 ساعت 13:49
آخرین ارسال: lilinazif74

پرش به انجمن: