این مواد غذایی در زمستان بدن تان را گرم نگه می دارند
|
2015/01/22, ساعت 13:38
ارسال: #1
|
|||
|
|||
این مواد غذایی در زمستان بدن تان را گرم نگه می دارند
نان زنجبیلی :
نان زنجبیلی نه تنها خوشمزه است بلکه یک درمان عالی در مقابل سرماست؛ زنجبیل باعث تحریک فشار خون می شود و به طور طبیعی دمای بدن را افزایش می دهد . البته اثر آن بستگی به میزان زنجبیلی دارد که مصرف می شود. غذاهای غنی از چربی در زمستان بدن را گرم می کنند؛ پنیر غنی از کلسیم است و در فصل زمستان در مقابل هر شکنندگی از استخوان ها محافظت می کند. نوشیدنی های گرم و سرد : چای، قهوه، شیرداغ یا شیرشکلات داغ باعث می شوند بدن عرق کند و این خود باعث گرم شدن بدن می شود؛ نوشیدنی های گرم تولید گرما می کنند اما گرمای آن لحظه ای است و برای اینکه مدت طولانی بدن گرم بماند باید یک نوشیدنی سرد نوشید تا عروق منقبض شوند و گرما تولید کنند. ادویه جات : ادویه جات معمولاً بدن را سریع و به مدت طولانی گرم نگه می دارد؛ ادویه جات عروق را گشاد کرده و به دستگاه گوارش خون می رسانند، جریان سریع خون باعث گرم شدن بدن می شود زیرا فعالیت اعضای داخلی بدن گرما به وجود می آورد؛ فلفل، زعفران و زیره سیاه، گرمای زیادی در بدن ایجاد می کنند، در ضمن زعفران بدن درد ناشی از سرما را کاهش می دهد. دانه های روغنی : این دانه ها ضد سرما هستند و میوه های خشک طبیعی مانند آجیل، بادام، فندق، گردو و پسته غنی از اسیدهای چرب و مواد معدنی هستند که اغلب در زمستان خورده می شوند؛ دانه های روغنی نه تنها اشتها را مهار می کنند، مواد مغذی و ضروری و مفید برای بدن هستند و موجب گرم شدن بدن می شوند. حبوبات : حبوبات و سبزیجات بخشی از غذای همه مردم جهان است که بهترین غذاهای سالم نیز هستند؛ خوراک عدسی، خوراک لوبیا یا نخود، نخود پلو یا سوپ نخود گرمازا هستند؛ به خاطر هضم این مواد، فعالیت بیشتری در بدن صورت می گیرد و تولید گرما می کند. غلات سبوس دار : این غلات باعث افزایش فشار خون می شوند و مانند زنجبیل، بدن را گرم می کنند؛ برنج، جو و گندم سیاه غنی از آنتی اکسیدان ها هستند و برای قلب بسیار عالی هستند؛ غذاهایی مانند پودینگ برنج، سوپ برنج، آشی که در آن برنج یا جو باشد یا شیربرنج بدن را گرم می کنند. فارس نیوز آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
|