مهین خانوم عزیز میلادتون مبارک
|
2014/05/23, ساعت 16:07
ارسال: #1
|
|||
|
|||
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ╬═ مهین جونم تولدت مبارک Ƹ̴Ӂ̴Ʒ╬═
ميخوام برات تو روياهام جشن تولد بگيرم
از لحظه لحظه هاي جشن تو خيالم عكس بگيرم من باشم و تو باشي و فرشته هاي آسمون چراغوني جشنمون، ستاره هاي كهكشون به جاي شمع ميخوام برات غمهات و آتيش بزنم هر چي غم و غصه داري يك شبه آتيش بزنم تو غمهات و فوت بكني منم ستاره بيارم اشک چشاتو پاک کنم نور ستاره بكارم كهكشونو ستاره هاش درياو موج و ماهياش بيابونا و بركه هاش بارون و قطره قطره هاش با هفت تا آسمون پر از گلاي ياس وميخک بال فرشته ها و عشق و اشتياق و پولک عاشقتو يه قلب بي قرار و کوچک فقط مي خوان بهت بگن :. . . . مهین جونم تولدت مبارک |
|||
|
2014/05/23, ساعت 16:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/05/23 ساعت 16:18 ، توسط سارا نت.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: Ƹ̴Ӂ̴Ʒ╬═ مهین جونم تولدت مبارک Ƹ̴Ӂ̴Ʒ╬═
هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست عشقی باشد در دل نه در سر و دلیلی باشد برای زندگی نه روز مره گی تولدت مبارک |
|||
|
2014/05/23, ساعت 16:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/05/23 ساعت 16:15 ، توسط سارا نت.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . اینم کیک تولدت خشگل خانم |
|||
|
2014/05/23, ساعت 16:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/05/23 ساعت 16:27 ، توسط سارا نت.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
روز تولدت شد و نیستم اما کنار تو کاشکی می شد که جونمو هدیه بدم برای تو درسته ما نمیتونیم این روز و پیش هم باشیم بیا بهش تو رویامون رنگ حقیقت بپاشیم میخوام برات تو رویاهام جشن تولد بگیرم از لحظه لحظه های جشن تو خیالم عکس بگیرم من باشم و تو باشی و فرشته های آسمون چراغونی جشنمون، ستاره های کهکشون به جای شمع میخوام برات غمهات و آتیش بزنم هر چی غم و غصه داری یک شبه آتیش بزنم تو غمهات و فوت بکنی منم ستاره بیارم اشک چشاتو پاک کنم نور ستاره بکارم کهکشونو ستاره هاش دریاو موج و ماهیاش بیابونا و برکه هاش بارون و قطره قطره هاش با هفت تا آسمون پر از گلای یاس ومیخک با ل فرشته ها و عشق و اشتیاق و پولک عاشقتو یه قلب بی قرار و کوچک فقط می خوان بهت بگن :. مهین جونم تولدت مبارک |
|||
|
2014/05/23, ساعت 16:24
ارسال: #5
|
|||
|
|||
تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی ..
|
|||
|
2014/05/23, ساعت 16:33
ارسال: #6
|
|||
|
|||
تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سرنوشتو نوشته تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی ..
|
|||
2015/05/25, ساعت 06:46
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مهین خانوم عزیز میلادتون مبارک
![]() آغاز بودنت مبارک امروز خورشيد درخشانتر است و آسمان آبيتر نسيم زندگي را به پرواز ميکشد و پرنده آواز جديد ميسرايد امروز بهاري ديگر است در روز تولد مهربانترين در ميلاد کسي که چشمانم با حضورش باراني است امروز را شادتر خواهم بود و دلم را به ميهماني آسمان خواهم برد جشني براي ميلادت بر پا خواهم کرد تمامي گلها و سبزهها در ميهماني ما خواهند سرود اي مهربانترين آغاز بودنت مبارک ![]() ![]() ![]() |
|||
2015/05/25, ساعت 06:50
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: مهین خانوم عزیز میلادتون مبارک
![]() ![]() ![]() |
|||
2015/05/25, ساعت 12:30
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: مهین خانوم عزیز میلادتون مبارک
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " آنجا كه راه نيست ، خداوند راه را مي گشايد... "
|
|||
|