سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای سحر چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
2014/06/28, ساعت 10:27
ارسال: #10
RE: غذای سحر چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟

بهترین استارتر سوپ
مصرف سوپ، مایعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران می کند و سیستم گوارشی را برای هضم بقیه غذاها آماده می کند. سوپ منبع غنی ویتامین، مواد معدنی و مغذی است که برای بدن به ویژه در ماه مبارک لازم است.



خواص سوپ:

* مصرف سوپ پس از ساعت ها روزه داری، معده را گرم می کند و مانع از نفخ یا هر نوع ناراحتی گوارشی می شود.

* سوپ غنی از آب است که برای سلول های بدن و شادابی و سلامت پوست مفید است.

* سوپ از مواد مغذی مختلفی مانند سبزیجات، گوشت، مرغ، گیاهان بنشنی و برنج تهیه می شود و غذای مغذی به حساب می آید. روش پخت سالم سوپ، باعث حفظ ارزش غذایی آن و حفظ ویتامین ها، ماده مغذی و پروتئین ها می شود.

* سوپ سرشار از فیبر است (ازجمله سوپ سبزیجات و غلات) که به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و میزان نفخ و یبوست را نیز کاهش می دهد.

* طعم خوبی دارد و به آسانی جویده و قورت داده می شود. ازاین رو غذای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.

* احساس سیری ایجاد می کند. در نتیجه می توانید میزان مصرف غذا را کنترل کنید و هنگام افطار وعده های کوچک تر بخورید.


رطب یا خرما + آب:

افطار کردن با خرما سنت است و بهتر است تا شام چیز دیگری میل نشود. اما اگر خواستید چیز دیگری مصرف کنید بهتر است از شیرینی جات طبیعی مصرف کنید، مثل عسل به صورت شربت یا انگور و کشمش یا میوه های شیرین دیگر.آبی که هنگام افطار می نوشید بهتر است نه زیاد گرم باشد و نه زیاد سرد باشد (معتدل)سعی شود افطار و شام با هم مصرف نشود حداقل نیم ساعت بعد از افطار شام مصرف شود.در افطار لبنیات مثل (دوغ و ماست) مصرف نشود زیرا بسیار سرد است و برای مغز مضر بوده و چه بسا احساس کسالت به انسان دست دهد.

شام

حریره بادام با آرد برنج قهوه ای، که با عسل یا شیره ی انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد.

نان + پنیر +سبزی + مغز گردو + چند عدد خرما یا مقداری انگور رسیده.اکتفا به یک نوع غذای ساده که بخار پز یا آب پز شده باشد. مانند: انواع پلوها و خورش ها.می توان از غذاهای گوشتی یا غذاهای دریایی نیز در وعده شام استفاده کرد اما به مقدار کم (حداکثر ۲ بار در هفته)می توان از آش جو با کشک مرغوب استفاده کرد. می توان از انواع سوپ‌ها نیز استفاده کرد.

برنج به مقدار کم خوراک عدسی – گوشت و سبزی.

سحر

بهتر است در سحری از غذاهای گیاهی پخته یا خام استفاده شود. مثلا: سالاد فصل + ۲ قاشق غذا خوری جوانه گندم + لیمو ترش تازه و روغن زیتون و آن را خوب بجوید. سپس می توان مقدار کمی از غذاهای پخته گیاهی مانند پلو و خورشت گیاهی استفاده کرد. به جای گوشت درسحری می توان از قارچ استفاده کرد.مقداری میوه و مغز بادام خام یا مغز گردو و پسته و فندق و تعدادی انجیر خشک خوب جویده شود بعد ۲ لیوان آب خنک نیز میل شود. می توان در سحری چند دانه خرما یا انجیر یا میوه های دیگر نیز تناول کرد.غذاهای حاوی حبوبات، خرما، پنیر، نان گندم سبوسدار ، شیر ، ماست محلی، میوه و سبزیجات ، نیز می‌توان مصرف کرد.

توصیه‌های کلی در مورد شام و سحری

در هنگام شام و سحری فقط از یک نوع غذا استفاده شود که شامل سه گروه غذایی باشد و در مصرف چند نوع غذا باهم خودداری شود.سعی شود حتما سحری میل شود، زیرا به فرموده پیامبر (ص) درآن برکت است و نیاز تغذیه ای بدن را در طول روز تامین می کند و از کاهش قند خون و از بی­حوصلگی و خستگی و کاهش یادگیری جلوگیری می کند.در سحری غذاهای کم حجم مصرف شود، سعی شود غذاهای فیبردار مصرف شود.مصرف سبزیجات و میوه جات هنگام سحری و شام بسیار مناسب است و کمک به دفع سموم می کند و تشنگی در طول روز را کاهش می‌دهد.

در شام و سحر سعی شود از آرد سبوسدار استفاده شود.(نانی که با ارد سبوسدار پخت شده باشد مانند نان سنگک)در سحری از مصرف غذاهایی مثل: کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت، گوشت سرخ کرده، جوجه کباب، ماهی کباب، همچنین غذاهایی که ادویه زیاد دارند خودداری شود، زیرا این غذاها موجب تشنگی می شوند.از مصرف غذاهای شیرین و چرب مثل زولبیا و بامیه در هنگام افطاری خودداری شود.مصرف غذاهای ساندویچی و سس مایونز نیز ضرر دارد و مناسب نیست.جهت احساس تشنگی کمتر می توان در پایان سحری لیموترش استفاده کرد.در شام و سحری از مصرف غذاهای سنگین و سرخ کرده پرهیز شود.بعد از مصرف سحری بلا فاصله نخوابید.در هنگام سحری از نوشیدن چای خودداری شود زیرا مدر بوده و دفع آب بدن را زیاد می کند و موجب تشنگی می شود

انتشار و منبع: نما دانلود

 سپاس شده توسط سارا نت ، @Raha@ ، mahsanana ، دریاآرام ، نثار
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
 


پیام‌های داخل این موضوع
RE: غذای سحر چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ - Sepid - 2014/06/28 ساعت 10:27

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش ماساژ کاربر فنی و حرفه ای اولین دوره ماساژ که باید یاد بگیرید varzmancom 0 661 2019/02/06 ساعت 13:51
آخرین ارسال: varzmancom
  برای درمان بواسیر، شقاق، فیستول، کیست مویی به چه پزشک (دکتر) متخصص باید مراجعه کنیم؟ suzaan 0 950 2018/10/07 ساعت 17:58
آخرین ارسال: suzaan
  هر آنچه باید درباره پروتز سینه بدانید zibaara 0 1,077 2018/03/13 ساعت 14:18
آخرین ارسال: zibaara
  خون در مدفوع نشانه چیست و چه باید کرد؟ sarazamani 0 1,005 2018/01/15 ساعت 16:13
آخرین ارسال: sarazamani
  مسائلی که پیش از پروتز سینه باید بدانید و عوارض آن! sarazamani 0 1,042 2018/01/08 ساعت 12:29
آخرین ارسال: sarazamani
  چگونه بدون رژیم شکم کوچکی داشته باشیم؟ zibaara 0 836 2017/12/27 ساعت 13:19
آخرین ارسال: zibaara
  چه چیزهایی باید در مورد جراحی زیبایی بینی بدانید؟ zibajarahi 0 980 2017/10/25 ساعت 01:30
آخرین ارسال: zibajarahi
  بعد از عمل جراحی زیبایی بینی به چه نکاتی باید توجه کرد ؟ zibajarahi 0 943 2017/10/19 ساعت 00:56
آخرین ارسال: zibajarahi
  بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟ mina71267 0 885 2017/10/16 ساعت 18:44
آخرین ارسال: mina71267
  چه نکاتی را در مورد عملکرد بینی قبل از جراحی زیبایی بینی باید به آن توجه داشت ؟ zibajarahi 0 946 2017/09/21 ساعت 23:48
آخرین ارسال: zibajarahi

پرش به انجمن: