·˙٠•●♥ ماناجون مهربون تولدت مبارک ♥●•٠·˙
|
2014/11/24, ساعت 11:24
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: ·˙٠•●♥ ماناجون مهربون تولدت مبارک ♥●•٠·˙
ماناااااااا خانوووم گل دوست مهربووون دوست داشتنی من تولــــــــــــــدت مبـــــــارک
دعا میکنم انشا... همیشه موفق و سلامتو شاد باشی خیلی دوستت دارم:**** به همه آرزوهااات برسی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خداوند زیباست و آرامش در روح های زیبا پیدا می شود. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 11:25
ارسال: #52
|
|||
|
|||
امروز با شکوهترین روز هست روزی که آفریدگار تو را به جهان هدیه داد
و من میترسم به تو تبریکی بگویم که شایسته تو نباشد به زمین خوش آمدی فرشته ی مهر و زیبایی تولدت مبارک ![]() آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 11:28
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24 ساعت 11:29 ، توسط ملیکا.)
ارسال: #53
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این کیک هاا واسه خوده خودت ساخته شده مانا جوون ![]() خداوند زیباست و آرامش در روح های زیبا پیدا می شود. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:14
ارسال: #54
|
|||
|
|||
سلام به همه شما دوستاااااااااااااای گلم که واقعا شرمندم کردید سوگلیییییییی مهربونم خیلی مااااهی ممنون واسه این همه تبریکای زیبا و کادوی محشر و خوردنی های خوشمزه ای که واسم فرستادی واسه جبرانش جز دوست داشتنت کاری از دستم برنمیاد
گلی مهربووووووونم قربون همه محبتااااااات عزیز دلم خیلی خوشحالم که دوستی به پاکی و مهربونی تو داااااارم
یلدااااجون هنرمند که مثل همیشه گل کاشتی و مهربووووونیت تمومی نداااره ممنون که انقد تبریکا و خوردنی ها و کادوی ناز آوردی واسم دوووستت دارم
یاس بااانوی مهربونم مرسی مرسی مرسییییییی دوستت دارم آبجی نازم
رهاااااااااااااااااااا جون مهربونم مامان نی نی کوشولوی انجمن دوست گل و خوبم ممنوووووووووووووووون بابت مهربونیات
مهین جووووووووووووووووون مهربونم استاد قشنگ و خوبم فداااااااای مهربونیات عزیز دلم.دوووستت دارم
گل مریمممممممممممم ناز خانوم قلبم عروس خاااااااانوم قربونت برم عزیز دلم
قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:20
ارسال: #55
|
|||
|
|||
ملیکااااااااااااااااای مهربونم دوستت دارم یه عااالمه مهربونم ممنونم بابت مهربووووونیا و گل های خوشگل و کیک خوشمزت الهیییییی دلت همیشه شاد باشه
ادمین جان داداش گل ممنون که به یاد ما بودید
![]() قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:24
ارسال: #56
|
|||
|
|||
ملاحت عزیزم مننون قربونت برم
مهسای عزیز شب بوی مهربوووووون ممنوووووووووووونم![]() ![]() ![]() قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:29
ارسال: #57
|
|||
|
|||
![]() دوستای مهربونم برای تشکر از شما فقط میتونم بگم دوووووستتون دارم ![]() قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:32
ارسال: #58
|
|||
|
|||
فدات بشم عزیز دلم الهی صدو بیست ساله شی مهربونم
![]() دیشب بهت خوش گذشت؟ ![]() ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:33
ارسال: #59
|
|||
|
|||
![]() بفرمااایید گلویی تاز کنید [align=center] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/11/24, ساعت 12:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24 ساعت 12:35 ، توسط @Raha@.)
ارسال: #60
|
|||
|
|||
مانای مهربونم در قبال مهربونی های تو که از صمیم قلب اطلاعات ارزشمندت و در اختیار ما میزاری هیچ کاری نکردیم
ما همه دوستت داریم راستی مانا دخمل کوچولوی منم دوستت داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
|