سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطرایمپلنت بدون جراحی!!
2014/04/29, ساعت 13:19
ارسال: #1
خطرایمپلنت بدون جراحی!!
شما حتما اخیرا از اصطلاح "ایمپلنت بدون جراحی" خوانده یا شنیده اید. منظور جراحی ایمپلنت بدون شکاف دادن و بخیه کردن لثه است ، به همین صورت که در تصاویر ضمیمه شده می بینید. ولی در نظر داشته باشید که ، از دید علمی ، اینگونه موارد که در آنها بتوان با این روش جراحی کرد بسیار نادر هسنتد !!! در بیش از 90 % بیماران شرایط علمی این جراحی مهیا نبوده و باید لثه گشوده شود. پس اصطلاح "ایمپلنت بدون جراحی" بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا علمی و خطراتش برای بیماران غیر قابل پیش بینی می باشد.










دکتربهنام شکیبایی

 سپاس شده توسط yasi ، دریاآرام ، *mana* ، Sepid ، @Raha@ ، نثار
2014/05/04, ساعت 09:04
ارسال: #2
RE: خطرایمپلنت بدون جراحی!!
ایمپلنت چیست؟
ایمپلنت شامل پین هایی از جنس فلز تیتانیوم است، در واقع دندان ها از دو قسمت تشکیل شده اند. یک بخش که در برگیرنده ریشه بوده و دیگری تاج که روی آن قرار می گیرد. تیتانیوم در واقع فلزی خنثی است، بنابراین زمانی که وارد بدن می شود بدن با آن سازگاری پیدا کرده و آن را به عنوان یک غیرخودی شناسایی نمی کند.

ایده‌ای از پروفسور برند مارک
در گذشته از این فلز در پای افرادی که استخوان های آنان آسیب دیده بود استفاده می کردند، اما در سال ۱۹۵۲میلادی، دانشمندی به نام «اینگــوار برنمارک » ایده کاربرد آن را در استخوان فک ارایه کرد.وی که در حال انجام تحقیقاتی در باره فناوری ترمیم استخوان‌ها بعد از شکستگی بود به این نتیجه رسید که می تواند محصول جدید را به نام ایمپلنت وارد بازار کند. بدین ترتیب در سال۱۹۶۵ نخستین ایمپلنت های دندانی ساخته شد.

محدودیت سنی ندارد
ایمپلنت در واقع محدودیت سنی ندارد یعنی هر فردی که بتواند بهداشت دهان خود را رعایت کند و به سن رشد هم رسیده باشد، می تواند به جای دندانی که از دست داده است، از آن استفاده کند. به عبارتی اگر کودکی بعد از رویش دندان های دایمی خود در اثر حادثه ای دندانش را از دست داد، پس از اینکه به 16 سالگی رسید، می تواند برای جایگزینی دندان خود به پزشک متخصص در این حوزه مراجعه کند. از سوی دیگر همانطور که گفته شد، افراد در هر سنی می توانند اقدام به این کار کنند.

مراقب باشید
در برخی موارد فرد نمی تواند از ایمپلنت استفاده کند، به عبارتی زمانی که فرد مبتلا به عفونت دندان یا فک است، کاشت این دندان نه تنها مشکلش را برطرف نمی کند، بلکه ممکن است دردسرهای جدید نیز برای وی به همراه داشته باشد.بنابراین باید فرد در مرحله نخست برای رفع عفونت و درمان آن به پرشک مراجعه و پس از رفع این مشکل اقدام به کاشت دندان کند، اما اگر به هردلیلی، با اصرار نابجای بیمار یا تشخیص اشتباه پزشک در این شرایط برای بیمار دندان کاشته شود، عفونت موجب خواهد شد ایمپلنت پس زده شود و همه زحمات پزشک و هزینه هایی که بیمار برای داشتن دندان جدید تقبل کرده است، به هدر برود.

دیابتی ها بخوانند
اگر خود شما یا یکی از افراد خانواده شاید هم دوستانتان مبتلا به دیابت هستید به عبارتی قند خون دارید، توجه داشته باشید که گذاشتن ایمپلنت باید با احتیاط های ویژه ای انجام شود. در گام نخست باید میزان قند خون فرد ازسوی پزشک مورد بررسی قرار گیرد تا اگر بیماری کنترل شده باشد، برای وی ایمپلنت گذاشته شود. در این شرایط شانس کاشتن دندان چنین فردی مانند افراد عادی است و مشکلی برای وی ایجاد نخواهد شد.

دود ممنوع
افرادی که دخانیات مصرف می کنند، باید توجه داشته باشند که برای انجام چنین درمانی بهتر است، برای مدتی سیگار را فراموش کرده یا حداقل کمتر این ماده دخانی را استعمال کنند. بنابراین چنین بیمارانی نیز باید ابتدا با پزشک متخصص خود مشورت کنند.

استوانه تنباکو عامل جدایی فک و تیتانیوم
اما چرا سیگاری ها برای گذاشتن دندان باید احتیاط کنند؟ نیکوتینی که در سیگار وجود دارد، مانع از ارتباط استخوان فک و ایمپلنت می شود. به عبارتی هنگامی که فک فرد تحت عمل جراحی قرار می گیرد و استخوان باز می شود تا ایمپلنت درون آن قرار گیرد، باید ارتباط بین استخوان و پایه دندان برقرار شود، بنابراین اگر عاملی مانع از یک تکه و سفت شدن استخوان و ایمپلنت شود و آن را تحت فشار قرار دهد، مشکلاتی برای فرد به وجود خواهد آمد. چنین شرایطی باعث می شود روکشی که باید روی پین ها قرار گیرد تا فرد بتواند از آن برای جویدن استفاده کند پس زده شود.

آسپرین هم خطر دارد
از همه این موارد که بگذریم، باید نکته دیگری را به شما گوشزد کنم، اینکه ملاحظاتی که در جراحی ایمپلنت باید مورد توجه قرار گیرد، همان مواردی است که در هنگام جراحی های دهان و دندان مورد توجه قرار می گیرد. به طور مثال برای کشیدن دندان یا جراحی دندان عقل باید ملاحظاتی در نظر گرفته شود، اینکه اگر فرد داروهای ضد انعقاد خون یا آسپرین مصرف می کند با نظر پزشک معالج خود باید 5 تا 7 روز قبل از انجام جراحی داروی خود را قطع کند.

با دندان جدید چه کنیم؟
به طور حتم بعد از خواندن سطرهای بالا این پرسش در ذهن شما شکل گرفته است که بعد از گذاشتن ایمپلنت چه باید کرد؟ آیا باید به صورت ویژه از این دندان جدید مراقبت کرد یا فقط رعایت مواردی که برای حفظ دندان های طبیعی باید در نظر گرفته شوند کفایت می کند؟ واقعیت این است که اگر می خواهید از دندان جدید خود به بهترین نحو نگهداری کنید استفاده از مسواک و نخ دندان مهمترین و اصلی ترین توصیه ای است که به شما می شود. پس فراموش نکنید که باید روزانه سه بار(پس از هر وعده غذایی) مسواک بزنید، علاوه براین یک بار در طی روز از نخ دندان استفاده کنید.

دهانشویه هم توصیه می شود
دهانشویه ها نیز توصیه دیگری است که دندان‌پزشکان به افرادی که در دهانشان ایمپلنت کار می‌شود، توصیه می کنند. البته اگر به هر دلیلی مایل به استفاده از دهانشویه ها نیستید یا به آنها دسترسی ندارید می توانید از آب نمک کمک بگیرید و روزی یک‌بار دهان خود را با آن بشویید. این نکته را فراموش نکنید که رعایت نکردن نظافت دندان می تواند دردسرهایی را با خود به همراه داشته باشد. بروز عفونت موضعی نخستین عارضه ای است که سلامت دهان‌ را در زمانی بعد از ایمپلنت به مخاطره می اندازد.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط دریاآرام ، Sepid ، Sonya ، نثار
2017/05/22, ساعت 09:48
ارسال: #3
RE: خطرایمپلنت بدون جراحی!!
در این سایت هم در مورد ایمپلنت بدون جراحی می تونید اطلاعات خوبی پیدا کنید !!

نکات بسیار مهم در جراحی ایمپلنت :

http://www.onedayimplant.ir/pages/%D8%A7...%B2_2.html
2017/05/22, ساعت 09:57
ارسال: #4
RE: خطرایمپلنت بدون جراحی!!
لینک کوتاه آدرس، نکات بسیار مهم در جراحی ایمپلنت :

https://goo.gl/nzGkkm
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هزینه عمل جراحی و لیزر کیست مویی ghazal94 0 419 2021/10/29 ساعت 00:08
آخرین ارسال: ghazal94
  انواع عمل جراحی زیبایی صورت aZAM21 0 578 2021/06/28 ساعت 14:39
آخرین ارسال: aZAM21
  انواع روش‌های جراحی شقاق و مراقبت بعد عمل sarapanah 0 466 2021/06/02 ساعت 17:15
آخرین ارسال: sarapanah
  درمان کیست مویی با لیزر و بدون عمل جراحی و هزینه ها sara2323 0 538 2021/02/14 ساعت 11:39
آخرین ارسال: sara2323
  عمل جراحی شقاق با روش‌های گوناگون و خطرات آن sarapanah 0 506 2021/02/07 ساعت 12:54
آخرین ارسال: sarapanah
  تعیین هزینه عمل و جراحی شقاق مقعدی با لیزر sarapanah 0 588 2021/01/28 ساعت 13:59
آخرین ارسال: sarapanah
  سرطان کولورکتال و انواع روش های جراحی آن neda.72 0 729 2019/12/18 ساعت 18:17
آخرین ارسال: neda.72
  درمان فیستول با لیزر و مزایای آن نسبت به عمل جراحی سنتی/کلینیک نوین neda.72 0 782 2019/10/14 ساعت 17:44
آخرین ارسال: neda.72
  مزایای درمان کیست مویی با لیزر نسبت به عمل جراحی کیست مویی/کلینیک نوین neda.72 0 745 2019/10/14 ساعت 17:43
آخرین ارسال: neda.72
  درمان بواسیر (هموروئید) و کیست مویی بدون درد و خونریزی با لیزر neda.72 0 683 2019/09/23 ساعت 17:46
آخرین ارسال: neda.72

پرش به انجمن: