******گلی عزیز تولـــــدت مبـــارک*****
|
2014/02/04, ساعت 23:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/04 ساعت 23:08 ، توسط ملیکا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
******گلی عزیز تولـــــدت مبـــارک*****
امشب تولـــد یکی از دوست داشتنی ترین ،فعالترین و مهربون ترین اعضای انجمن زیباشوِ؛کسی که وجودش باعث شده امروز همگی دوره هم جمع شیم و دوستیمون پابرجا بمونه
گلـــی عزیز دوست عزیــــز و مهربونه ما تولــــــــــــــــــــــدت مبـــــارک ![]() گلی عزیز امشب همه بچه هاقرار گذاشتیم که کناره هم باشیم و تولدتو مجازیم که شده جشن بگیریم،امیدوارم زندگیت همیشه پر از شادی و سربلندی باشه ![]() حالا همه یک صداااااااااااااااااا.. تولد تولد تولدت مبارک.. مبارک مبارک تولدت مبارک.. بیا شمعا رو فوت کن که 100 سال زنده باشی.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خداوند زیباست و آرامش در روح های زیبا پیدا می شود. |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/04 ساعت 23:14 ، توسط *mana*.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ******گلی عزیز تولـــــدت مبـــارک*****
واااااااااااااااااای امشب تولد فرشته مهربون انجمن زیباشوئه
گلی جوووووووووووووووووون هممون.به به با این لباس خوشگلت شدی خود خود فرشته ![]() قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوه ترین روز دنیا تولد توست پس برای من بمان و بدان که عاشقانه دوستت دارم ![]() ![]() ![]() ![]() قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:13
ارسال: #3
|
|||
|
|||
تولدت مبــــــــــــــــــــــارک گلی جان،
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا بعضی از آدما وجودشون داخل هر جامعه ای باعثه دلگرمیه اون جامعه است و تولدشون رو باید به همه ی اعضای اون جامعه تبریک گفت ، که گلی ما هم یکی از اون آدماست،پس هم به کل انجمن تبریک میگیم هم بازم تولدت مبارک گلی جان ..... ![]() راستی به اتفاق به این نتیجه رسیدیم که زمان تبریک تولد، مدال مهربانترین کاربر رو به گلی عــــــــــــزیزمون اهدا کنیم، مبارک باشه .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای همسایه ات نور آرزو کن... قطعا حوالی تو هم روشن می شود
|
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:18
ارسال: #4
|
|||
|
|||
گلی جونیم مدیر زحمت کش و مهربون انجمن عشقم تفلودت مبارک
...![]() ![]() ایشالله صدو بیست ساله شی...برات یه دنیا سلامتی ...عشق و صمیمیت را در کنارعزیزانت آرزو میکنم... ![]() ![]() |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:24
ارسال: #5
|
|||
|
|||
*گلــــــــــــــــــــــــــــــــی ناز و مهربووووووون تولدت مبارکــــــــــــــــــــــــــــ* ![]() دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره [/b] [b]هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره اینم کادوی من ![]() ![]() از اول که اومدم اینجا با مهربونیت منو عاشق خودت کردی و باعث شدی تو این جمع دوستانه و پرمهر لحظات خوشی رو داشته باشم.حقا که مدال مهربونترین برازنده ته. ![]() خب حالا دیگه وقت رقصه. ![]() ![]() بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم... |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:26
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ﺍﻣﺸﺐ ﭼﻪ ﻧﺎﺯ ﺩﺍﻧﻪ ﮔﻠﯽ ﺩﺭ ﭼﻤﻦ ﺭﺳﯿﺪ
ﮔﻮﯾﯽ ﺑﺴﺎﻁ ﻋﯿﺶ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺭﺳﯿﺪ ﻧﻮﺭ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺷﺐ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﮐﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺍﺯﻝ ﺭﺳﯿﺪ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﯼ ﻣﻦ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ تولد تولد تولدت مبارک بیا شمارو فوت کن ک صدسال زنده باشی. ![]() |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:28
ارسال: #7
|
|||
|
|||
واااااااااااای خدای من اینجا چه خبره ه ه ه ه ه ه ه
![]() ![]() ![]() |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:28
ارسال: #8
|
|||
|
|||
تولد تولد تولدت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک عشقم
![]() بیاین وسط برقصیم ![]() ![]() ![]() |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:29
ارسال: #9
|
|||
|
|||
مبااااااااارک مباااااااااااااااارک تولدت مبارک
![]() .نگاهت را قاب می گیرم. در پس آن لبخند. که به من. شور و نشاط زندگی می بخشد. امروز روز توست… تولدت مبارک قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید. |
|||
|
2014/02/04, ساعت 23:30
ارسال: #10
|
|||
|
|||
تقدیم به دوست عزیزم
تو که خوشگل و شهره عالمی
تو که حس قشنگ حالمی مرو عشق تو با این آرزو تو که معجزه بخشه نالمی واسه ما بذار خندت گل کنه بذار دل واسه عشقت خل کنه که دلم به خیالت پرپره به امید و هوس سر می بره گلی خوشگلی گلی دلبری گلی از همه زیباتری گلی واسه من گلی واسه عشق گلی ![]() |
|||
|
|
موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مهین خانوم عزیز میلادتون مبارک | سارا نت | 8 | 8,167 |
2015/05/25 ساعت 12:30 آخرین ارسال: سهابانو |
|
![]() |
ܓ♥●•٠·˙ ادمین عزیز و مهربون تولدت مبارک ܓ♥●•٠·˙ | Sonya | 37 | 25,373 |
2014/11/14 ساعت 01:23 آخرین ارسال: *mana* |
ღ♥ღ¸.•*سحرناز عزیز تولدت مبارک*•.¸ ღ♥ღ | Sonya | 15 | 14,581 |
2013/12/05 ساعت 18:59 آخرین ارسال: محیا |
|
♫♪ ღ♥ღ مانا جون مدیر عزیز تولدت مبارک ღ♥ღ ♪♫ | Sonya | 33 | 26,070 |
2013/11/25 ساعت 13:14 آخرین ارسال: *mana* |
|
˙·٠•●♥♥●•٠·˙ ادمین عزیز مدیر فنی تولدت مبارک ˙·٠•●♥♥●•٠· | Sonya | 23 | 22,267 |
2013/11/10 ساعت 20:39 آخرین ارسال: mahin |