@@@@گل مریم مهربونم تولدت مبارک@@@@@**************
|
2014/11/24, ساعت 11:11
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: @@@@گل مریم مهربونم تولدت مبارک@@@@@**************
آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 11:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24 ساعت 11:13 ، توسط @Raha@.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 11:21
ارسال: #13
|
|||
|
|||
. . .
هزاران بار خدا را شکر که چنین روزی را آفرید تا باغ جهان نظاره گر شکفتن گلی چون تو باشد . . . سالروز شکفتنت مبارک ![]() آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 11:23
ارسال: #14
|
|||
|
|||
تمام لحظه های عمرم بدرقه نفس کشیدن توست
به دنبال کوچکترین فرصت بودم تا بزرگترین تبریک را نثار قلب مهربانت کنم ورق خوردن برگ سبز دیگری از زندگی ات را تبریک میگویم تولدت آذین زندگی ام باد ![]() آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:24
ارسال: #15
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:24
ارسال: #16
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/11/24 ساعت 23:28 ، توسط Sonya.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مریم جون تولدت مبارک
120 ساله بشی الهی 120 سال زندگی خوب.شیرین.بدون بیماری و حادثه ی تلخ.پر از خوشی هر روز لبخند به لبت باشه الهی اگه اشکی ریختی اشک شوق باشه.آمین ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:33
ارسال: #18
|
|||
|
|||
وااااای تولد منو گرفتین
![]() ممنونم عزیزای دلم الهی فداتون بشم که انقده مهربونین ![]() ![]() ![]() ![]() بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم... |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:36
ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تولد تولد تولدت مبارکـــــــــــــــــــ عزیزممممم یالا پذیرایی کن ![]() |
|||
|
2014/11/24, ساعت 23:38
ارسال: #20
|
|||
|
|||
آغاز بودنت مبارک
امروز خورشيد درخشانتر است و آسمان آبيتر نسيم زندگي را به پرواز ميکشد و پرنده آواز جديد ميسرايد امروز بهاري ديگر است در روز تولد مهربانترين در ميلاد کسي که چشمانم با حضورش باراني است امروز را شادتر خواهم بود و دلم را به ميهماني آسمان خواهم برد جشني براي ميلادت بر پا خواهم کرد تمامي گلها و سبزهها در ميهماني ما خواهند سرود اي مهربانترين آغاز بودنت مبارک تمام زندگيم تولدت مبارک ![]() ![]() |
|||
|
|