رسوايي سيب!
|
2014/12/10, ساعت 12:15
ارسال: #1
|
|||
|
|||
رسوايي سيب!
قطعا هيچ کدام از ما دوست نداريم بعد از مدت ها مصرف يک يا تعدادي از مواد غذايي، متوجه شويم که از ماده سالمي استفاده نکرده ايم و وقتي در ذهنمان مرور مي کنيم که چه ميزان از اين ماده غذايي را خورده ايم و چه ميزان سم در بدن ما انباشته شده است، احساس بدي پيدا مي کنيم. مدتي است که در شبکه هاي مجازي و سايت هاي خبري، موضوع استفاده از مواد شيميايي و واکس روي ميوه سيب مطرح شده است و وزير بهداشت نيز از مردم خواسته است که سيب و خيار را پوست بگيرند و بعد مصرف کنند. اما نکته اي که بايد گفت اين است که سلامت مواد غذايي به ويژه ميوه و سبزي که تاکيد فراواني بر مصرف آن مي شود آن قدر اهميت دارد که نياز است چه مسئولان وزارت بهداشت و چه جهاد کشاورزي توجه ويژه اي به آن داشته باشند. اين که بعضي بگويند از سموم بيش از حد مجاز استفاده مي شود و بعضي از مسئولان آن را انکار کنند مشکلي حل نمي شود. قطعا هدف همه دست اندرکاران حل مشکلات و ارائه راهکارهاي مفيد است. سوالي که مطرح مي شود اين است که آيا نمي توان از پژوهشگران کشور خواست ماده و روشي براي جايگزيني کودهاي شيميايي و واکس پارافين و... پيدا کنند؟ |
|||
|
|