سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
2014/07/05, ساعت 11:56
ارسال: #1
راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
یکی از شایع ترین مشکلات روزه داران در ماه رمضان مبارزه با بوی بد دهان است. یکی از مهم ترین دلایل بروز بوی بد دهان هم خشکی دهان در ماه رمضان است. در این مقاله راه هایی برای مقابله با بوی بد دهان تان پیشنهادی می کنیم.

1 – بهداشت دهان و دندان
یکی از اشتباهاتی که افراد در ماه رمضان مرتکب می شوند این است که فکر می کنند چون در طول روز چیزی میل نمی کنند نیازی نیست که از مسواک استفاده کنند. در صورتی که مسواک کردن در طول روز باعث برطرف شدن خشکی دهان شده و در نتیجه از ایجاد بوی بد دهان جلوگیری می کند. همچنین در وعده سحری بعد از خوردن غذاهای تان حتما از مسواک استفاده کنید زیرا باقیمانده غذاهایی که لابه لای دندان های تان است خود باعث ایجاد بوی بد دهان می شود.

2 – استفاده از دهان شویه و نخ دندان
در ماه رمضان از دهانشویه به دفعات خیلی کم استفاده کنید زیرا به دلیل ترکیبات موجود در دهانشویه باعث خشکی دهان تان شده و در نهایت بوی بد دهان تان را بیشتر می کند. به جای دهانشویه می توانید از نخ دندان استفاده کنید.

3 – استفاده از زبان شوی
یکی دیگر از چیزهایی که از ایجاد بوی بد دهان تان در ماه رمضان جلوگیری می کند زبان شوی است. زیرا تمام باکتریهای موجود روی زبان را از بین برده و از ایجاد بوی بد در دهان تان جلوگیری می کند.

4 – نوشیدن آب
در وعده افطار و سحری حتما 2 تا 3 لیوان آب بخورید تا از کم آبی بدن تان جلوگیری شود.

5 – منع استفاده از غذاهای بد بو
در وعده های سحری و افطار از غذاهایی مانند سیر و پیاز که بوی بسیار بدی دارند استفاده نکنید.

6 – در وعده افطار از پنیر استفاده کنید
پنیر به دلیل دارا بودن فسفات و کلسیم فراوان بزاق دهان تان را زیاد کرده و از خشکی دهان تان جلوگیری می کند در نتیجه از بوی بد دهان تان جلوگیری می کند.

7 – پرتقال و هندوانه فراموش نشود
میوه هایی مانند پرتقال و هندوانه که سرشار از ویتامین C و آب هستند از رشد باکتری ها و در نتیجه ایجاد بوی بد در دهان جلوگیری می کنند.

8 – از ادویه جاتی مانند نعنا، رزماری و هل در غذاهای تان به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده کنید.

9 – اگر شما جزو افراد سیگاری هستید
سیگار کشیدن بعد از افطار هم یکی از دلایل ایجاد بوی بد در دهان تان است. هر وقت احساس کردید به سیگار نیاز دارید یک لیوان آب بخورید. ماه رمضان در حقیقت می تواند به شما کمک کند که سیگار کشیدن را ترک کنید.



تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط نثار ، دریاآرام ، Afshin
2014/07/05, ساعت 11:57
ارسال: #2
RE: راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
غذاهای خوب و بد برای بوی بد دهان

ترکیبی از رژیم غذایی و بهداشت دهان و دندان بهترین دفاع علیه بوی بد دهان هستند. اگر نفس شما بوی بد می‌دهد، اما بهداشت دهان و دندان شما عالی است، یعنی روزی دو مرتبه مسواک می‌زنید، روزی یک مرتبه نخ دندان استفاده می‌کنید، زبان خود را می‌شویید، ولی همواره نفس شما بوی بد می‌دهد، این مشکل می‌توان به رژیم غذایی شما مربوط باشد.

توصیه‌هایی مربوط به سلامت دهان
شاید به نظر شما مساله‌ی بی‌اهمیتی باشد، اما افراد دچار بوی بد دهان، این مشکل را بزرگ‌ترین مشکل خود دانسته و همواره به فکر راهی برای رهایی از این مشکل‌اند. حداقل 50 درصد بالغین در مدت زمانی از زندگی خود به این مشکل مبتلا بوده‌اند. افراد معمولاً این وضعیت را در صبحگاه گزارش می‌کنند و تقریباً 90 درصد بوی بد دهان به دلیل باکتری‌ها ایجاد می‌شود.

اما غذاهای خاصی هستند که مصرف آن‌ها می‌تواند برای حداقل چند ساعت تنفس را آلوده کند. در اینجا غذاهای متهم را با هم بررسی می‌کنیم:

سیر و پیازها
زمانی که از بوی بد دهان حرف می‌زنیم سیر و پیاز در صدر جدول قرار می‌گیرند. این به دلیل ترکیبات سولفوردار در سیر و پیاز است که در دهان و دستگاه گوارش ماندگار می‌شوند و به گردش خون جذب می‌شوند. هنگامی که فرد نفس می‌کشد، این ترکیبات بودار با هوای بازدمی خارج می‌شود.

الکل و قهوه
مصرف الکل و قهوه با ایجاد محیط مناسب برای رشد باکتری‌ها می‌توانند به بوی بد دهان منجر شوند. این مواد همچنین تأثیر بر خشکی دهان دارند و در واقع با کاهش جریان بزاق به زنده ماندن بیشتر باکتری‌های تولیدکننده بوی بد کمک می‌کند.
چندین غذای دیگر نظیر محصولات لبنی، رژیم پر گوشت، آب میوه پرتقال، جوش‌شیرین و ... نیز به عنوان عاملین تولید بوی بد در دهان در نظر گرفته می‌شوند.

غذاها و نوشیدنی‌هایی که به تنفس شما بوی خوب می‌دهند:
آب
این مایع بدون رنگ و بو، با شست‌وشوی مانده‌های غذا و باکتری‌های همراهان از دهان و دستگاه گوارش، مانع بوی بد دهان می‌شود.
مصرف آب تولید بزاق را بیشتر می‌کند، همچنین مصرف مداوم آب باعث حل کردن مواد تولیدکننده بو در غذاها و نوشیدنی‌ها شده و به تنفس فرد بوی خوب می‌دهد.

آدامس بدون قند
جویدن آدامس باعث سست شدن پیوند غذاها و سلول‌های مرده با دندان‌ها، لثه، و زبان شده و ترشح بزاق را افزایش خواهد داد. آدامس‌های بدون قند و شیرین شده توسط زایلیتول به طور ویژه‌ای در مقابله با بوی بد دهان موثرند. چرا که زایلیتول ترکیبی است که رشد باکتری‌های موجود در دهان را مهار می‌کند. برای رسیدن به تأثیرات آدامس حاوی زایلیتول در کاهش بوی بد دهان، بهتر است حداقل پنج دقیقه بعد از صرف غذا آن را مصرف کنید.

میوه‌ها و سبزی‌ها
مواد غذایی غنی از ویتامین C، نظیر فلفل قرمز و بروکلی، با ایجاد محیط نامطلوب برای رشد باکتری‌ها از رشد آن‌ها در دهان جلوگیری می‌کنند. این سبزیجات در صورتی که خام مصرف شوند تأثیر بیشتر و بهتری در از بین بردن بوی بد دهان خواهند داشت. یکی از علل این است که هر ماده غذایی ترد و سفتی، با دارا بودن خاصیت ساینده و تراشنده خود می‌تواند باعث پاک شدن پس مانده‌های غذا از دهان و دندان‌ها شود.

ماست
محققان ژاپنی دریافته‌اند که مصرف روزانه 3 انس (معادل یک لیوان) ماست بدون شیرین‌کننده، دو بار در روز و برای 6 هفته، با دارا بودن باکتری‌های پروبیوتیک و مفید، می‌تواند به کاهش بوی بد دهان منجر شود. در واقع ترکیبات پروبیوتیک با تأثیر بر ترکیبات سولفیدی و از بین بردن آن‌ها به کاهش بو در دهان منجر خواهند شد. محققان نظر بر آن دارند که ماست‌های حاوی باکتری‌های استرپتوکوک و لاکتوباسیل‌ها برای کاهش بوی دهان بهترین ماست‌ها خواهند بود.
ماست‌های غنی‌شده همچنین منابع عالی از ویتامین D هستند. ویتامین D نیز به نوبه خود در کاهش باکتری‌ها موثر است. از منابع دیگر ویتامین D می‌توان به شیرهای غنی‌شده، ماهی‌ها و تخم‌مرغ اشاره کرد.

گیاهان و ادویه‌ها
جعفری حاوی کلروفیل است که می‌تواند در دهان خاصیت گندزدایی داشته باشد. سایر گیاهانی که با در ایجاد بوی خوب در دهان اهمیت دارند شامل: میخک، نعناع و دانه‌های رازیانه هستند. اگرچه به‌کارگیری گیاهان و ادویه‌ها به منظور کاهش بوی بدن بیشتر ریشه قومی و سنتی دارد تا علمی، اما امتحان آن ضرری ندارد!


تبیان

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط نثار ، دریاآرام ، Afshin
2014/07/05, ساعت 11:58
ارسال: #3
RE: راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
بوی بد دهان را چگونه برطرف کنیم؟
تصور کنید در هواپیما نشسته‌اید و مسافر کناری شما سر صحبت را باز می‌کند و ناگهان از بوی بد دهانش سرگیجه می‌گیرید؛ خبر بدتر اینکه باید او را در طول سفر چند ساعته تحمل کنید! اما راه‌حل این مشکل چیست؟

میلیون‌ها نفر در جهان از بوی بد دهان رنج می‌برند که در بسیاری از آنها این مشکل در برخی مواقع نظیر صبح‌ها و پس از خوردن غذاهای پر ادویه، چهره پلید خود را نشان می‌دهد.

مرکز آکادمی دندانپزشکی آمریکا اعلام کرد در برخی از افراد حتی با وجود مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، استفاده از محلول‌های دهان شویه و قرص‌های خوشبو کننده، مشکل بوی بد دهان (هالیتوسیس) به شکل آزاردهنده‌ای بروز می‌کند. ادامه یافتن این مشکل به مرور زمان سبب از دست دادن اعتماد به نفس فرد در زندگی روزمره و در نهایت انزوای وی به دلیل ترس از ایجاد مزاحمت برای دیگران می‌شود.

علت بوی بد دهان چیست؟
بوی بد دهان ممکن است از عوامل بسیار بسیار زیادی ناشی شود. مواد غذایی خاص نظیر سیر پس از هضم شدن وارد سیستم گردش خون شده و با ورود به داخل ریه‌ها به شکل بوی بد دهان خارج می‌شوند. سایر عوامل موثر در بوی بد دهان شامل بهداشت نامناسب دهان، خشکی دهان، سیگار و دخانیات، مصرف برخی داروها و بعضی بیماری‌ها می‌شوند.

اما در سایر افرادی که این مشکلات را ندارند منشاء بوی بد دهان چیست؟ چرا میلیون‌ها نفر در جهان از این مشکل رنج می‌برند؟
احتمال بسیار زیاد بروز بوی بد دهان وجود یک باکتری در پشت زبان است. این موجودات کوچک گازهای بسیار بد بویی تولید می‌کنند که از ترکیبات فرّار گوگردی تشکیل شده‌اند که بویی مانند تخم‌مرغ گندیده دارد. متاسفانه این باکتری‌ها در انتهای زبان شما زندگی می‌کنند که با مسواک‌های معمولی امکان دسترسی و پاکسازی آنها وجود ندارد.

راه‌حل‌های مقابله با بوی بد دهان کدامند؟
برای مقابله با بوی بد دهان یا به حداقل رساندن آن راه‌های زیادی وجود دارند که چهار راه آسان آن عبارتند از:
- شست‌وشوی دهان با محلول‌های محتوی دی اکسید کلرین
- پاک کردن انتهای زبان با کمک مسواک‌های مخصوص و حرکت مسواک از انتها به سمت نوک زبان
- استفاده مرتب از مسواک و نخ دندان
- تکرار شست‌وشو با محلول‌های محتوی دی اکسید کلرین

در آخر پیش از اقدام به رژیم درمانی ، با دندانپزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید بوی بد دهان شما منشاء بیماری خاصی ندارد.
پارسین

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط نثار ، دریاآرام ، Afshin ، arsalan
2014/07/07, ساعت 13:36
ارسال: #4
RE: راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
خدارو بینهایت شکر این مورد رو ندارم بخدا بوی دهان کابوسه برا من............

 سپاس شده توسط Afshin ، نثار ، @Raha@ ، arsalan
2014/07/15, ساعت 14:36
ارسال: #5
RE: راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
بوی بد دهان در ماه رمضان ناشی از چیست؟

برخی از روزه‌داران دچار بوی بد دهان می‌شوند اما نمی‌دانند علت آن چیست و چگونه می‌توان با آن کنار آمد.

یک داندانپزشک با اشاره به اینکه در اصطلاح پزشکی بوی بد دهان را halitosis می‌نامند، گفت: علل بروز این عارضه را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد، دسته اول علل موضعی هستند که منظور‌‌ همان بیماری‌های مربوط به دهان و لثه است و دسته دوم علل سیستماتیک هستند که شامل بیماری‌هایی مانند دیابت، ناراحتی‌های کلیوی یا سیگار کشیدن می‌شود.

آسیه رضایی ادامه داد: با آگاهی از عوامل موضعی بوی بد دهان، روزه‌داران می‌توانند از ایجاد آن جلوگیری کنند.
رضایی ادامه داد: درون دهان گونه‌های مختلف باکتری زندگی می‌کنند و موادی مانند آمونیاک و سولفید‌ها را که موجب ادامه زندگی باکتری‌ها می‌شوند، تولید می‌کنند. عوامل متعددی در ادامه حیات باکتری‌ها و در نتیجه بوی بد دهان دخیل هستند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مسواک نزدن یا شیوه اشتباه مسواک زدن، زبان آلوده، سوراخ‌های درون دهان، بیماری‌های لثه ناشی از استفاده از پلاک ارتودنسی، دندان مصنوعی و غیره اشاره کرد.

این دندان پزشک با اشاره به اینکه بسیاری از روزه‌داران در طول روز از مسواک زدن خودداری می‌کنند، تصریح کرد: این کار اشتباه است، چرا که هیچ مغایرتی میان روزه‌داری و مسواک زدن وجود ندارد.



ایسنا

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط نثار ، گل مریم ، Afshin
2015/05/21, ساعت 22:43
ارسال: #6
RE: راههایی برای مبارزه با بوی بد دهان در ماه رمضان
یکی از شایعترین شکایات در ماه رمضان ، بوی بد دهان به علت خشکی دهان است که به هنگام روزه گرفتن حاصل می شود. در اینجا چند مورد راهنمایی را برای از بین بردن بوی بد دهان برایتان قرار داده ایم.

برای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه رمضان مسواک و نخ دندان را فراموش نکنید

در طول روز بهداشت دهان خود را فراموش نکنید. برخی از افراد به هنگام روزه گرفتن از مسواک زدن دندان های خود اجتناب می کنند ، در صورتی که تا زمانی که شما آنرا قورت ندهید ، روزه باطل نخواهد شد.به طور منظم و مانند روزهای دیگر دندان ها را در طول روز مسواک کنید. از دهانشوی کمتر استفاده کنید چرا که باعث خشک شدن دهان می شود و برای از بین بردن ذرات ریز لابه لای دندان ها از نخ دندان استفاده کنید.







برای جلوگیری از ایجاد بوی بد دهان در ماه رمضان آب زیادی مصرف کنید

توصیه می شود که نوشیدن حداقل 2 تا 3 لیوان آب را در طول شب فراموش نکنید چرا که نوشیدن آب بیشتر باعث می شود که آب زیادی در بدن ذخیره شده و بدن در طول روز آب کافی داشته باشد در این صورت با مشکل بوی بد دهان مواجه نمی شوید.







برای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه رمضان بعضی از مواد خوراکی را کنار بگذارید

از خوردن غذاهایی مانند پیاز و سیر که طعم و بوی بدی را به دهن می دهند اجتناب کنید .چرا که بوی بد این نوع مواد غذایی به راحتی از بین نمی رود .







برای از بین بردن بوی بد دهان در ماه رمضان از خشک شدن دهان تان جلوگیری کنید

پنیر حاوی فسفات زیادی می باشد که بهتر است در این روزها به مقدار زیادی مصرف شود و علاوه بر آن پنیر غنی از کلسیم می باشد که برای جلوگیری از خشکی دهان بسیار موثر است. همانطور که می دانید خشکی دهان یکی از علل ایجاد بوی بد دهان است..







برای از بین بردن بوی بد دهان در ماه رمضان میوه و سبزیجات تازه بخورید

ویتامین C در بدن از طریق خوردن مواد غذایی مانند پرتقال و خربزه باید تامین شود و همچنین برای جلوگیری از رشد باکتری ها باید میوه های طبیعی و تازه بخوریم و از خوردن مکمل ها که باعث تولید بوی بد دهان می شود جلوگیری کرد.









برای از بین بردن بوی بد دهان در ماه رمضان از ادویه های معطر استفاده کنید

باید در این روزها ازادویه جات مانند رزماری، نعناع و هل در درست کردن غذاها استفاده کرد چرا که باعث از بین بردن بوی بد دهان خواهد شد.






برای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه رمضان سیگار نکشید!

کشیدن سیگار در بد بو شدن دهان تاثیر بسزایی دارد. ماه رمضان بهترین زمان برای ترک سیگار می باشد.






برای از بین بردن بوی بد دهان در ماه رمضان از چوب های مسواک که در واقع مسواک هایی سنتی اسلامی می باشند استفاده کنید

شاخه هایی که مصرف آنها کمک زیادی به کشتن باکتری ها و از بین بردن بیماری های دهان و لثه خواهد کرد که این یکی از توصیه های حضرت محمد (ص) می باشد.






بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم...
 سپاس شده توسط Afshin
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین تشک خوشخواب طبی مخصوص و مناسب برای دیسک کمر درد fagoli754 1 434 2024/08/08 ساعت 14:51
آخرین ارسال: ariyan
  علت درد هنگام مدفوع، راهی برای درمان سوزش و درد بعد از مدفوع sarapanah 0 584 2021/06/07 ساعت 17:26
آخرین ارسال: sarapanah
  آیا استفاده از تشک سفت همیشه برای دیسک کمر و کمردرد مناسب است؟ fagoli754 0 462 2021/06/07 ساعت 12:01
آخرین ارسال: fagoli754
  بهترین تشک خوشخواب برای کمر درد را از کجا بخریم؟ fagoli754 0 442 2021/06/01 ساعت 17:34
آخرین ارسال: fagoli754
  برای خون در مدفوع به چه دکتری مراجعه کنیم؟ sarapanah 0 482 2021/02/09 ساعت 12:46
آخرین ارسال: sarapanah
  چگونه بهترین دکتر برای درمان بواسیر یا هموروئید را انتخاب کنیم؟ sarapanah 0 510 2021/01/25 ساعت 17:10
آخرین ارسال: sarapanah
  برای درمان فیستول به کدام دکتر متخصص مراجعه کنیم؟ sarapanah 0 540 2021/01/21 ساعت 14:19
آخرین ارسال: sarapanah
  مرد مویی یا هیرسوتیسم دردسری برای زنان و درمان آن neda.72 0 634 2020/05/11 ساعت 16:46
آخرین ارسال: neda.72
  برای درمان بواسیر یا هموروئید به چه دکتر ( پزشک متخصص ) مراجعه کنیم؟ lilinazif74 0 824 2019/10/28 ساعت 13:49
آخرین ارسال: lilinazif74
  بهترین دارو برای بواسیر/کلینیک نوین neda.72 0 704 2019/10/14 ساعت 17:05
آخرین ارسال: neda.72

پرش به انجمن: