سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک هشدار درباره مصرف ماکارونی
2015/05/26, ساعت 14:10
ارسال: #1
یک هشدار درباره مصرف ماکارونی
هرچه مواد غذایی طبیعی‌تر مصرف شوند، نمایه گلایسمی‌شان کمتر است و هر چقدر عملیات فرآوری در آنها بیشتر انجام شود، نمایه گلایسمی‌شان افزایش پیدا می‌کند. نمایه گلایسمی شامل یک سیستم امتیازبندی از ۱ تا ۱۰۰ است که نسبت جذب هریک از کربوهیدرات‌های غذایی به جریان خون را نشان می‌دهد.

به گزارش صبحانه به نقل از «جام‌جم»، با دم کردن ماکارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابل‌ملاحظه‌ای بالا می‌رود و با ‌این‌ ضریب، هضم غذا بیشتر می‌شود و به‌آسانی قندخون را افزایش می‌دهد. البته ماکارونی جوشیده، نمایه گلایسمی پایینی دارد اما با دم‌کردن ماکارونی و خوردن آن، قندخون ۲ برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکش‌شده بالا می‌رود.

از نظر تغذیه‌ای، مصرف غذاهای دارای نمایه گلایسمی بالا به دلیل بالابردن قندخون در مدت زمانی کوتاه، مناسب نیست و امکان ابتلا و تشدید بیماری‌هایی مثل فشارخون، بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی چاقی را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های یادشده از غذاهای با نمایه گلایسمی پایین در برنامه غذایی استفاده شود.

به افراد سالم توصیه می‌شود تا جایی که می‌توانند موادغذایی با‌ نمایه‌گلایسمی‌ بالا استفاده نکنند و به جای آن موادغذایی با نمایه‌گلایسمی‌ متوسط را جایگزین کنند. البته مصرف موادغذایی با نمایه گلایسمی ‌بالا در ورزشکاران حرفه‌ای که پس از تمرین مجبور هستند ذخایر گلیکوژن خود را تامین کنند، اشکالی ندارد.

مصرف این غذاها به بیماران دیابتی هم به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود چون مصرفشان به شدت قندخون را افزایش می‌دهد و آنها نمی‌توانند در زمان مشخص آن را ثابت نگه‌ دارند.

در بیماران قلبی هم افزایش قندخون باعث تولید کلسترول می‌شود که عامل مهمی در وخیم‌تر کردن حال‌ این بیماران است. به همین دلیل بیماران دیابتی و قلبی‌ و عروقی بهتر است موادغذایی با نمایه گلایسمی ‌بالا ‌مصرف نکنند.

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم
زمین را از زیر پاییم بکشند…
 سپاس شده توسط @Raha@ ، nasem1365
2015/05/26, ساعت 16:52
ارسال: #2
RE: یک هشدار درباره مصرف ماکارونی
من عاشق ماکارونی امHeart

آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر
کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای
و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند


 سپاس شده توسط Afshin ، nasem1365
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشورت درباره عمل لیزیک یا لازک ... yasi 25 39,188 2024/02/06 ساعت 03:05
آخرین ارسال: Lens_show
  همه چیز درباره ی لیفت صورت، پیشانی و ابرو emilyfarahi 0 845 2020/01/24 ساعت 02:00
آخرین ارسال: emilyfarahi
  نحوه‌ی مصرف پماد هیدروکورتیزون zareisara 0 590 2019/10/01 ساعت 14:51
آخرین ارسال: zareisara
  گانودرما: کاربرد، عوارض جانبی و نحوه مصرف Ariya 0 691 2019/02/06 ساعت 13:36
آخرین ارسال: Ariya
  همه چیز درباره بیماریها و دکترهای متخصصش Afshin 2 2,956 2018/12/05 ساعت 18:07
آخرین ارسال: اروس
  همه چیز را درباره بواسیر بدانید. zibaara 0 1,093 2018/03/26 ساعت 13:03
آخرین ارسال: zibaara
  هر آنچه باید درباره پروتز سینه بدانید zibaara 0 1,074 2018/03/13 ساعت 14:18
آخرین ارسال: zibaara
  هر چی که درباره بیماری جدید سندروم روده می دانیم؟ shimanami 0 1,056 2018/03/04 ساعت 12:34
آخرین ارسال: shimanami
  درباره شرکت به زیست mahya68 0 1,125 2018/02/12 ساعت 21:28
آخرین ارسال: mahya68
  همه چیز درباره پروتز سینه shimanami 0 1,275 2018/02/12 ساعت 14:58
آخرین ارسال: shimanami

پرش به انجمن: