سلام مهمان گرامی ، خوش آمدید. آیا این نخستین بازدید شماست ؟ وارد شده یا عضو شوید
با سلام مهمان گرامی ،
اطلاعات کاربری به ما نشان می دهد که شما در انجــمن های زیبـــایی و سلامت عضو نشده اید برای اینکه از امکانات این تالار گفتگو استفاده کنید ، باید عضو شوید.

پس هر چه زود تر اقدام به عضــویت نمائید و یا وارد شوید.

انجــمن های زیبـــایی و سلامت

انجمن های زیبایی سلامت زیباشو

توجه: دوره آموزش فرمولاسیون رنگهای زیبای مو انجمن زیباشو ๑۩۞۩.... لطفا پرسش های خود در زمینه رنگ مو را فقط اینجا مطرح کنید..... ۩۞۩๑ ๑❀95❀ مسـابـقــه : عکس از سفره هفــت سیـن ❀95❀
 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
التهاب پلک ها یا بلفاریت
2016/06/23, ساعت 20:07 (آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/06/25 ساعت 00:08 ، توسط ادمین.)
ارسال: #1
التهاب پلک ها یا بلفاریت
التهاب پلک ها یا بلفاریت(آماس پلک ها)، یکی از شایع ترین علل مراجعه افراد به چشم پزشکان به شمار می آید. از علل این عارضه می توان به رعایت نکردن بهداشت چشم و مژه ها، عفونت خارجی یا میکروبی، داشتن پیش زمینه بیماری های پوستی اشاره کرد .

بلفاریت در دو ناحیه جلویی (قدامی) و عقبی(خلفی) پلکها را درگیر می کند. ناحیه جلویی که محل اتصال مژه ها می باشد غالبا بر اثر عفونت های میکروبی و آلودگی های محیطی و ناحیه خلفی بر اثر اختلال در غددچربی پلک ها و بیماری های پوستی چون آکنه و شوره سر گرفتار می شوند.

این بیماری به طور عام دارای علائم ذیل می باشد:

۱ – قرمزی و تورم در پلک ها
۲- احساس وجود جسم خارجی مانند شن ریزه در چشم
۳ – خشکی و خارش چشم
۴ – سوزش وریزش اشک
۵ – ریزش مژه ها و رشد غیرطبیعی
۶ – پوسته پوسته شدن پلک ها یا روی مژه ها
عارضه بلفاریت در صورت عدم درمان و نداشتن پیگیری های لازم در طولانی مدت می تواند سبب عوارض شدیدتری چون:

گل مژه، ورم مویرگهای پلک ها، ضخیم شدن پوست پلک، رشد غیرطبیعی مژه ها و برگشت آنها به داخل چشم،ریزش شدید مژه ها، و در موارد شدیدتر قرنیه چشم را درگیر میکند.
درمان:
این بیماری به علت داشتن ویژگی برگشت پذیری و عود شونده ای که دارد، نیاز به درمان کامل و پیگیری منظم در درمان دارد. اولین و مهمترین گام در درمان بلفاریت رعایت بهداشت عمومی و پاکیزگی پلک ها می باشد. استفاده از شوینده های ملایم که سبب التهاب نشوند مانند شامپو بچه و قطره هایی که طبق تجویز پزشک می توان برای شستشوی چشم استفاده کرد یکی از مناسب ترین گزینه های شستشوی چشم ها می باشد.

پس از شستشو با شامپو بچه، بهتر است با آب ولرم نیز یکبار شستشو انجام شود. در صورتی که خشکی چشم ناشی از بلفاریت آزاردهنده باشد می توان از قطره های اشک مصنوعی نیز بهره جست.

کمپرس گرم و ماساژ روزانه ، سبب جدا شدن آسان تر پوسته های پلک می شود و انسداد غدد چربی داخل چشم ها را نیز از بین می برد. در صورتی که التهابات ناشی از بلفاریت شدید باشد در صورت تجویز پزشک می توان از کورتون نیز برای تسریع در درمان استفاده کرد.

آنتی بیوتیک ها ی خوراکی و موضعی نیز برای درمان بلفاریت هایی که ریشه ی باکتریایی و میکروبی دارند توصیه می شود.از آنجایی که بلفاریت عارضه ای مزمن به شمار می آید بهتر است طی دوره درمان استفاده از لنزها و مواد آرایشی با احتیاط بوده و به حداقل برسد.

منبع : عمل جراحی بینی
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیر و التهاب مفاصل! @Raha@ 0 1,298 2014/07/26 ساعت 16:22
آخرین ارسال: @Raha@

پرش به انجمن: