چرا باید تخم مرغ بخوریم؟
|
2014/10/11, ساعت 18:13
ارسال: #1
|
|||
|
|||
چرا باید تخم مرغ بخوریم؟
با وجود اینکه تخم مرغ دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است اما متاسفانه ایرانیها تقریبا نصف مردم کشورهای در حال توسعه تخم مرغ میخورند. یک کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی سمنان ، همزمان با روز جهانی تخم مرغ، از تخم مرغ بعنوان معجزهای در سفره یاد کرد و گفت: با وجود اینکه تخم مرغ دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است اما متاسفانه ایرانیها تقریبا نصف مردم کشورهای در حال توسعه تخم مرغ میخورند. مصطفی حسینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، اظهار کرد: در حال حاضر سرانه سالانه مصرف تخم مرغ، در کشور ما حدود 160 عدد است، در حالی که این مهم در بسیاری از کشورهای در حال توسعه 300 عدد است. وی بهترین نوع استفاده از تخم مرغ را آب پز دانست و گفت: تخم مرغ سرشار از پروتئین است و در آن موادی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، روی، ویتامین آ و مقداری ویتامین ب وجود دارد. این کارشناس تغذیه افزود: تخم مرغ مهمترین منبع پروتین است و معمولا اصالت دیگر مواد پروتین دار با میزان پروتین موجود در تخم مرغ سنجیده میشود. حسینی از تخم مرغ بعنوان رفرنس و مرجع پروتین سنجی یاد و تصریح کرد: ارزش بیولوژیکی تخم مرغ از گوشت به عنوان یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین بدن بیشتر است. وی در پاسخ به پرسشی پیرامون استفاده از این منبع سرشار از پروتین به خبرنگار ایسنا، گفت: مصرف تخم مرغ به همه افراد توصیه میشود. مخصوصا برای کودکان و زنان باردار استفاده روزانه یک تخم مرغ لازم است. کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی سمنان، اضافه کرد: حتی به سالمندان و افرادی که دارای چربی خون، کلسترول بالا یا دچار بیماریهای قلبی عروقی هستند، مصرف هفتگی سه تخم مرغ توصیه میشود. حسینی گفت: انتخاب غذای آماده مناسب و آگاهی از خواص تغذیهای آن علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، در تامین مواد مغذی ضروری نیز مؤثر است. کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: معضلات ناشی از مصرف فست فودها و غذاهای آماده خیابانی به ویژه در کودکان، نوجوانان و جوانان باید مد نظر والدین باشد و لازم است میان وعدههای مورد استفاده توسط کودکان و نوجوانان با دقت بیشتری انتخاب شود. وی، ضمن تاکید بر مصرف بیشتر تخم مرغ، تصریح کرد: تخم مرغ نه تنها یک میان وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه عنصر جدایی ناپذیر برای بسیاری از غذاهاست. آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|