مسابقه اشپزی ( همراه با جايزه )
|
2015/02/07, ساعت 03:10
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مسابقه اشپزی ( همراه با جايزه )
سلام به همگی دوستان عزيز
امیدوارم توی این فصل دلتون گرم و صمیمی باشه با مسابقه اشپزي در خدمتون هستيم *قوانین مسابقه* 1-بعد از اتمام زمان مسابقه تاپیک نظرسنجی قرار داده میشود(هر شخص تنها به یک فرد میتونه رای بده) 2-زمان برگزاری مسابقه 1هفته میباشد و به مدت2روز برای نظرسنجی زمان داده می شود. 3-تا پايان نظرسنجي شركت كننده در مسابقه نبايد اعلام كنن كدام عكس ها غذاي اونهاست 4-نفرات اول تا سوم که توسط کاربران انتخاب می شوند جوایزی دریافت می کنند. به این صورت که نفر اول:یک شارژ 10 هزار تومانی نفر دوم:شارژ 5 هزار تومانی نفر سوم: شارژ 2 هزار تومانی *موضوع مسابقه* مضوع ازاده هر شركت كننده غذاي مورد علاقه خودش رو درست كنه تزيين كنه بعد دو تا عكس از غذا بگير و به صورت پيام خصوصي براي من ارسال كنه يك نكته مهم : دوستان شركت كننده لیبل زیباشو رو بصورت نوشته کنار سفره و غذا شون قرار بدن بعد عكس بگيرن از امروز به مدت دو هفته يعني تا يك اسفند فرصت داريد عكس هاي خودتون رو براي من به صورت پيام خصوصي بفرستيد با تشكر از همه دوستان
آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|
2015/02/07, ساعت 10:28
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مسابقه اشپزی ( همراه با جايزه )
عالیه من عاشق مسابقه هستم
|
|||
|
2015/02/07, ساعت 11:10
ارسال: #3
|
|||
|
|||
مسابقه باحالی میشه
بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم... |
|||
|
2015/02/07, ساعت 12:02
ارسال: #4
|
|||
|
|||
وای ممنون داداش افشین، این عالیه .
من تو همه مسابقه ها پایه بودم و تو این مسابقه هم پایم . ایشالا ک رقابت خوبو نفس گیری میشه .. |
|||
|
2015/02/07, ساعت 15:14
ارسال: #5
|
|||
|
|||
خوبه ... آخه من ازین هنرا داشتم که رودست مامانم نمی موندم
" آنجا كه راه نيست ، خداوند راه را مي گشايد... "
|
|||
|
2015/02/07, ساعت 16:05
ارسال: #6
|
|||
|
|||
آقا یه سوال؟؟؟ اومدیم یکی یه چیزی درست کنه که تا حالا نخورده باشیم از کجا بدونیم توش چی ریختن و خاصیت غذاییش چقده؟؟؟؟مثلا غذا محلی باشه؟؟؟
لطفا یه قسمتی هم بزارید آشپز راجب غذاش توضیح بده.... خداوندا ؛ آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم. و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم... |
|||
|
2015/02/07, ساعت 18:29
ارسال: #7
|
|||
|
|||
پیشنهاد سحر جون خوبه.
آقا افشین مسابقه برای غذاست یا یه سفره؟ یعنی فقط غذا بذاریم یا با مخلفات و دسرش و ...؟ بیشتر می جوئیم و کمتر می یابیم؛وقتی تو را در نظر نداریم... |
|||
|
2015/02/07, ساعت 18:53
ارسال: #8
|
|||
|
|||
خوش بحالتون
منم عاشق مسابقه ام ولی.... این روزها حالم خیلی بده نت هم هنوز نصب نشده همش میگن امروز فردا از قبل پول میگیرن ولی تا مدتها باید دوندگی کنی تا نصب شه آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2015/02/07, ساعت 19:28
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(2015/02/07 ساعت 18:29 )گل مریم نوشته شده توسط: پیشنهاد سحر جون خوبه.همون طور كه گفتم موضوع ازاده مي تونين فقط از غذا عكس بگيرين يا از سفره با تمام مخلفات اين بستگي به سليقه هر شركت كننده داره بله پيشنهاد خوبي هست ميشه توي چند جمله كوتاه موادي كه براي درست كردن غذا استفاده ميكنيد هم عنوان كنيد [/size] آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پاییم بکشند… |
|||
|
2015/02/07, ساعت 22:52
ارسال: #10
|
|||
|
|||
خیلی عالیه ممنونم داداش گلم منم اعلام امادگی میکنم
فقط یه نظری دارم...بنظرم بهتره فقط غذای اصلی قرار داده بشه تا جنبه مالی پید نکنه و به خود غذا رای داده بشه البته هر طور خودتون تعیین کنید من فقط نظرمو گفتم |
|||
|
|