پیش به سوی موفقیت با قوانین موفقیت !
قانون انگیزه: هرچه می گویید یا انجام می دهید، از تمایلات درونی شما سرچشمه می گیرد. پس برای رسیدن به موفقیت باید انگیزه ها را مشخص کرد تا با یک برنامه ریزی اصولی به هدف رسید.
قانون انتظار: اگر با اعتماد به نفس، انتظار وقوع چیزی را در محیط پیرامون تان داشته باشید آن چیز به وقوع می پیوندد. شما همیشه هماهنگ با انتظاراتتان عمل می کنید و این انتظارات بر رفتار و چگونگی برخورد اطرافیانتان تاثیر می گذارد.
قانون تمرکز: هرچیزی که روی آن تمرکز کرده و به آن فکر کنید، در زندگی واقعی شکل گرفته و گسترش پیدا می کند. بنابراین باید فکر خود را بر چیزهایی متمرکز کنید که واقعاً طالب آن هستید.
قانون تفکر مثبت: برای رسیدن به موفقیت، تفکر مثبت امری ضروری است. شیوه تفکر شما نشان دهنده ارزش ها، اعتقادات و انتظارات شماست.
قانون انتخاب: زندگی ما نتیجه انتخاب های ما تا این لحظه است. چون همواره در انتخاب افکار خود آزاد هستیم، کنترل کامل زندگی و تمامی آنچه برایمان اتفاق می افتد در دست خودمان است.
قانون تغییر: تغییر غیرقابل اجتناب است و ما باید استاد تغییر باشیم نه قربانی آن.
قانون خدمت: پاداش هایی که می گیرید، با میزان خدمت شما به دیگران رابطه مستقیم دارد. هرچه بیشتر برای بهبود زندگی و سعادت دیگران کار کنید و توانایی های خود را افزایش دهید، در عرصه های مختلف زندگی خود بیشتر پیشرفت می کنید.
قانون علت و معلولی: هرچیزی به دلیلی رخ می دهد. برای هر علتی معلولی است و برای هر معلولی علت یا علت های به خصوصی وجود دارد، چه از آنها اطلاع داشته باشید و چه نداشته باشید. چیزی به نام اتفاق وجود ندارد. در زندگی هر کاری را که بخواهید می توانید انجام دهید، به شرط آن که تصمیم بگیرید دقیقاً چه می خواهید و سپس عمل کنید.
قانون ذهن: شما تبدیل به همان چیزی می شوید که درباره آن بیشتر فکر می کنید پس همیشه درباره چیزهایی فکر کنید که واقعاً طالب آن هستید.
قانون باور: هر چیزی را که عمیقاً باور داشته باشید، به واقعیت تبدیل می شود. شما آنچه را که می بینید باور نمی کنید، بلکه آن چیزی را می بینید که قبلا به عنوان باور انتخاب کرده اید. پس باید باورهای محدود کننده ای را که مانع موفقیت شما هستند شناسایی کنید و آنها را از بین ببرید.
قانون ارزش ها: نحوه عملکرد شما همیشه با زیربنایی ترین ارزش ها و اعتقادات شما هماهنگ است. آنچه ارزش هایی را که واقعاً به آن اعتقاد دارید بیان می کند، ادعاهای شما نیست بلکه گفته ها، اعمال و انتخاب های شما به ویژه هنگام ناراحتی و عصبانیت است.
قانون تاثیر تلاش: همه امیدها، رویاها ، هدف ها و آرمان های ما در گرو سختکوشی است. هرچه بیشتر تلاش کنیم، موفقیت بیشتری کسب خواهیم کرد.
قانون آمادگی: در هر حوزه ای موفق ترین افراد، آنهایی اند که وقت بیشتری را صرف کسب آمادگی برای انجام کارها می کنند. عملکرد خوب نتیجه آمادگی کامل است.
قانون حد توانایی: شاید برای انجام همه کارها وقت کافی وجود نداشته باشد ولی همیشه برای انجام مهمترین کارها وقت کافی است. هرچه بیشتر کار کنیم کارآیی بیشتری پیدا می کنیم. اما باید اموری را برعهده بگیریم که در حد توان ما باشد.
قانون تصمیم: مصمم بودن از ویژگی های اساسی افراد موفق است. در زندگی هر جهشی در جهت پیشرفت هنگامی حاصل میشود که در موردی تصمیم روشنی گرفته باشیم.
قانون خلاقیت: ذهن ما می تواند به هرچیزی که باور داشته باشد دست یابد. هرنوع پیشرفتی با یک ایده آغاز می شود و چون توانایی ما در خلق ایده ها نامحدود است، آینده نیز محدودیتی نخواهد داشت.
قانون استقامت: معیار ایمان به خود، توانایی استقامت در برابر سختی ها، شکست ها وناامیدی ها است. استقامت ویژگی اساسی موفقیت است. اگر به اندازه کافی استقامت کنیم، طبیعتا سرانجام موفق خواهیم داشت.
قانون صداقت: خوشبختی زمانی به سراغ ما می آید که تصمیم بگیریم هماهنگ با والاترین ارزش ها و عمیق ترین اعتقادات خود زندگی کنیم. همواره باید با آن بهترین ها که در درون مان وجود دارد صادق باشیم.
قانون انعطاف پذیری: در تعیین اهداف خود قاطعیت داشته باشید، اما در مورد روش دستیابی به آنها انعطاف پذیر باشید. در عصر تحولات سریع و رقابت شدید، انعطاف پذیری از ضروریات است.
قانون فرصت: بهترین فرصت ها اغلب در معمولی ترین موفقیت های زندگی به وجود می آید . پس بزرگ ترین فرصت ها به احتمال زیاد همیشه در دسترس ما است.
قانون خودشکوفایی: شما می توانید هرچه را که برای رسیدن به اهداف تعیین شده خود به آن نیاز دارید، بیاموزید. آنهایی که می آموزند توانا هستند.
قانون بخشندگی: هرچه بیشتر، بدون انتظار پاداش به دیگران خدمت کنید، خیر و نیکی بیشتری به شما می رسد. آن هم از جاهایی که اصلاً انتظار ندارید.(مِن حیثُ لا یحتسب) شما تنها در صورتی حقیقتاً خوشبخت خواهید شد که احساس کنید به دلیل خدمت به دیگران انسان باارزشی هستید.
استقرار نظام پیشنهادها در هر سازمانی منافع خوبی دارد. برخی ازدستاوردهای آن عبارتند از:
– اشاعه فرهنگ همکاری داوطلبانه و خودجوش
– بهبود روحیه و انگیزه کارکنان
– افزایش میزان خلاقیت، نوآوری و ابتکار
– تقویت مسئولیت پذیری و تعلق سازمانی
– بهبود بهره وری، کیفیت و ارائه بهتر خدمات
– کاهش مقاومت در مقابل تغییر
– افزایش توانمندسازی مدیران و کارکنان
– افزایش پویایی و انعطاف پذیری
– و…
منبع : ido.ir
زیبـــــا شــــو دات کام