نظرسنجی: نظرسنجی: لطفا به بهترین کار ملیله رای دهید این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
عکس کار ملیله شماره 1 | 1 | 5.56% | |
عکس کار ملیله شماره 2 | 2 | 11.11% | |
عکس کار ملیله شماره 3 | 2 | 11.11% | |
عکس کار ملیله شماره 4 | 1 | 5.56% | |
عکس کار ملیله شماره5 | 12 | 66.67% | |
در کل | 18 رأی | 100% |
*شما به این گزینهی رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
نظر سنجی:مسابقه ملیله کاغذی به مناسبت سالروز تولد حضرت علی (ع)وحضرت مهدی (عج)
|
2014/06/22, ساعت 17:09
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: نظر سنجی:مسابقه ملیله کاغذی به مناسبت سالروز تولد حضرت علی (ع)وحضرت مهدی (عج)
منم الان متوجه شدم و رای دادم
خیلی قشنگن دستتون درد نکنه آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2014/06/23, ساعت 11:20
ارسال: #22
|
|||
|
|||
RE: نظر سنجی:مسابقه ملیله کاغذی به مناسبت سالروز تولد حضرت علی (ع)وحضرت مهدی (عج)
سلام یک سوال این دختر وپسراون زیردارن چکارمیکنن بوسه میدن لب لوچه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني مي شود روزي برسد كه بيايي مرا در آغوش بگيري ..... بخواهم گله كنم بگويي هيس همه كابوس ها تمام شد ...... در گوشم بگويي: براي هميشه مال من شدي.... |
|||
|
2014/06/24, ساعت 10:39
ارسال: #23
|
|||
|
|||
فضولی نکن آقاجون
اهههههههههههههههه آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2014/06/24, ساعت 11:50
ارسال: #24
|
|||
|
|||
مبارکه دریای گلم
کار همه بچه ها قشنگ بود. دست همگی درد نکنه زیاد اتفاقا منم به کار دریا رای داده بودم چه کسی باور کرد جنگل جان مرا اتش عشق تو خاکستر کرد... |
|||
|
2014/06/24, ساعت 17:25
ارسال: #25
|
|||
|
|||
فدات بشم شیدای عزیزم جیجر منی خوشگلم
|
|||
|
|