نظرسنجی: به زیباترین سفره افطار رای دهید این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
1 | 2 | 15.38% | |
2 | 1 | 7.69% | |
3 | 10 | 76.92% | |
در کل | 13 رأی | 100% |
*شما به این گزینهی رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
نظر سنجی :مرحله دوم مسابقه سفره افطار ماه مبارک رمضان
|
2014/08/02, ساعت 09:10
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: نظر سنجی :مرحله دوم مسابقه سفره افطار ماه مبارک رمضان
سوگلی جونم ناراحت نشو خوب دوستان روزه دار و خسته بودند ان شااله در مسابقات بعدی جبران میشه
آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2014/08/02, ساعت 11:54
ارسال: #12
|
|||
|
|||
آخ جون مسابقه...خسته نباشید دوستان
قربون دستت سوگلی خوشگلم عزیزم چرا ناراحتی مسابقه به این قشنگی سه نفر که کم نیست گلم... سوگلی بخدا ما چند روز سفره ی افطار داشتیم بابام مریض شد نزدیک یه ماهه بیمارستان بستریه اصلا بعد اون سفره نداشتیم که عکسشو بذارم عزیزم بخاطر همینم قول ندادم شرکت کنم... مطمئن باش همه از خداشون بود که شرکت کنن خوشگلم...بده اون بوس قشنگرو دخمل نازم بابایی دلش انقد برا دختر کدبانوش تنگ شده که نگو قربون شکل ماه دخمل گلم برم |
|||
|
2014/08/02, ساعت 12:23
ارسال: #13
|
|||
|
|||
فدات شم دریا بابایی جون ممنونم ،قربونت برم ایشالله حال پدرت بزودی خوب شه گلم ناراحت شدم
بوووووووووووووووووس |
|||
|
2014/08/02, ساعت 12:25
ارسال: #14
|
|||
|
|||
RE: نظر سنجی :مرحله دوم مسابقه سفره افطار ماه مبارک رمضان | |||
|
2014/08/02, ساعت 12:50
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(2014/08/02 ساعت 09:10 )@Raha@ نوشته شده توسط: سوگلی جونم ناراحت نشو خوب دوستان روزه دار و خسته بودند ان شااله در مسابقات بعدی جبران میشه ناراحت بودم رها ،ولی دیگه نیستم قربووووونت |
|||
|
2014/08/02, ساعت 14:15
ارسال: #16
|
|||
|
|||
سوگلی جون چرا دلخور شدی....باور کن من یکی هر روز دوست داشتم برا مسابقه عکس بگیرم و هر روز دم افطار اینقدر گرسنه و تشنه بودم که مسابقه رو فراموش کردم...
نگو دیگه مسابقه نمیزارم چون واقعا هیجان داره... من هم به نوبه خودم معذرت میخوام و بهت حق میدم دلخور باشی و میگم تقصیر منم هست که شرکت نکردم....ولی شما باز مسابقه بزار تمام تلاشمو میکنم شرکت کنم... خداوندا ؛ آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم. شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم. و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم... |
|||
|
2014/08/02, ساعت 14:58
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(2014/08/02 ساعت 14:15 )sahar naz نوشته شده توسط: سوگلی جون چرا دلخور شدی....باور کن من یکی هر روز دوست داشتم برا مسابقه عکس بگیرم و هر روز دم افطار اینقدر گرسنه و تشنه بودم که مسابقه رو فراموش کردم... فدات سحر جون اشکالی نداره ،،ولی دیگه مسابقه نمیزالم |
|||
|
2014/08/02, ساعت 15:04
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(2014/08/02 ساعت 14:58 )Sepid نوشته شده توسط:(2014/08/02 ساعت 14:15 )sahar naz نوشته شده توسط: سوگلی جون چرا دلخور شدی....باور کن من یکی هر روز دوست داشتم برا مسابقه عکس بگیرم و هر روز دم افطار اینقدر گرسنه و تشنه بودم که مسابقه رو فراموش کردم... سوگلی جون مامان مهربون این بار بچه ها یه اشتباهی کردند ببخششون خوب مسابقه بزار بازم باشه فدات؟؟؟؟؟ آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
2014/08/02, ساعت 15:06
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|||
|
2014/08/02, ساعت 15:23
ارسال: #20
|
|||
|
|||
آفرین سوگلی جون
سوگلی باز هم مسبقه برگزار خواهد کرد آدم ها فقط آدم هستند نه بیشتر و نه کمتر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی:آنها راشکسته ای و بیش تر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند |
|||
|
|